Отървете се от всички токсини в тялото с домашни детокс лепенки

Направете си домашен детокс с лепенки, които ще донесат много полза за здравето

Резултатите от тези детоксикиращи подложки са невероятни. На следващата сутрин, когато се събудите и отстраните детокс лепенките, вие ще забележите, че те са по-тъмни, което означава, че са абсорбирали вредните токсини от тялото. Само час, след като сте ги отстранили, вие ще се чувствате свежи и пълни с енергия. Тези детоксикиращи подложки редовно се прилагат в Япония, където хората сами си забъркват детоксикиращата смес.

Нашият почти пасивен начин на живот се отразява на кръвната циркулация, особено в краката и глезените. Ето защо тези детоксикиращи подложки са поставени под краката ни, така че те могат да подобрят кръвната циркулация. Този тип метод за детоксикация е много полезен и ще ви накара да се почувствате по-добре, по-малко уморени и ще облекчи болката в цялото ви тяло. Можете да си купите тези детоксикиращи подложки в местния магазин за здравословни стоки, но най-добре е да си ги направите сами у дома.

Ето рецептата за домашни детоксикиращи подложки:

Съставки:

Чесън
Глава лук
Вода
Самозалепваща марля
Чорапи

Начин на употреба:

На първо място трябва да нарежете лука и чесъна на много ситни парченца. След това ги поставете в подходящ съд, покрийте с вода и оставете да заври.

Количеството на лука и чесъна трябва да е едно към едно – колкото чесън, толкова и лук. А общото количество на двете съставки е съобразено с големината, която смятате да покриете.

Някои хора покриват целите стъпала, а други само свода. Затова сами трябва да прецените колко лук и чесън ще сложите.

След като заври сместа, оставете я да къкри 10 минути на умерен огън. След това оставете за 20 минути, докато изстине. Ако водата е прекалено много, изсипете я. Сложете прецедената смес върху самозалепващата марля. Залепете и обуйте някакви чорапи. Свалете лепкавата марля, когато се събудите на следващата сутрин. Ще се почувствате освежени и пълни с енергия.

lekuva.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!