Вижте пророчествата на Павел Глоба и Виенския пророк Готфрид фон Верденберг за 2016 година

Руснакът Павел Глоба предвижда разпадането на ЕС, а Виенският пророк плаши с Трета световна война

Един от най-известните съвременни руски астролози и гадатели – Павел Глоба, предрича, че през 2016 година ще е времето на тотална икономическа криза по целия свят. Възможно е това да доведе до промяна в границите на много държави, а някои дори ще престанат да съществуват – пише „Уикенд“.

Утехата е, че през 2017 година положението леко и бавно ще започне да се подобрява, затова хората не трябва да падат духом през тази година. Павел Глоба предупреждава, че през 2016 година Европейският съюз може да се разпадне или от него да се отделят няколко страни. Това може да са Испания, Италия и Франция. В тези държави е възможно да има и народно недоволство и бунтове.

Турция и Иран ще си обявят война, а Русия ще се опитва да въдворява мир между тях.

Природните катаклизми ще засегнат Европа, където ще има много наводнения. Индия и Филипините ще понесат огромни загуби от цунами. Русия ще се бори пък с пожари. Гладът в Африка ще стане още по-жесток, което ще увеличи бежанския поток към Европа – предвижда Павел Глоба.

Виенският пророк пък Готфрид фон Верденберг прогнозира възраждането на нова Руска империя през 2017 година, като казва, че предвестник за това ще бъде спирането на руския газ към Европа и не много успешния опит на Стария свят да го замени с доставки от Норвегия.

Изданието припомня, че през 1994 година Виенският пророк предрича създаването на „Ислямска държава“. Той прогнозира още, че безпилотни летателни апарати, бойни дронове ще летят в небето на Украйна. Според него Третата световна война ще продължи 2 години и драстично ще намали населението на Земята. Според Виенския пророк на планетата ще останат само 650 милиона души.

Прогнозите на този пророк обаче са приемани твърде резервирано от обществото.

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!