Зловещи предсказания за 2016-а! Русия отстъпва територия на Китай, САЩ в тотален финансов крах, Япония ударена от мощен взрив

Въпреки загубите руската държава ще бъде лидер в световен мащаб, прогнозира Волф Месинг
Волф Месинг

Знаменитият екстрасенс Волф Месинг, известен със своята дарба да чете мисли, е направил много прогнози за бъдещето. Със своя проницателен поглед той вижда през призмата на времето, пространството и хората и всичко, което е предсказал, е излязло вярно. Например месинг казва на Йосиф Сталин точната дата на края на Втората световна война. Екстрасенсът успява да види не само в близко, но и в в далечно бъдеще - дори след повече половин век. За настъпилата 2016 година той също е оставил своето послание. В него Месинг, живял 75 години и починал през 1974 година в Москва, говори за държавите, в които ще се случат най-големите и значими промени, съобщава РЕН ТВ.

За Русия той предрича трудни времена. Според Месиинг страната ще отстъпи от територията си на Китай - но дали доброволно или в хода на военни действия, екстрасенсът не уточнява. Подобно стечение на обстоятелствата обаче по никакъв начин няма да се отрази на могъществото на Русия, уточнява Месинг. Нещо повече - именно през 2016-та Русия ще стане най-духовната и влиятелна държава в целия свят. 

Що се отнася до САЩ, те ще престанат да бъдат супердържава, а от върха ще бъдат свалени от страна, която в момента е подценена от мнозина. Т.е. това е страна, за която никой не се замисля сериозно и не приема като съперник на Америка. Именно тя ще нанесе съкрушителен удар по икономиката на Щатите, след което тя просто ще рухне. 

Съдбоносна 2016 година ще бъде не само за САЩ. По думите на екстрасенса Япония и Тайван ще бъдат ударени от мощен, невиждан досега по силата си удар, който може да се сравни единствено с ядрен. Откъде ще дойде той, Волф Месинг не уточнява. Известно е само, че тези две азиатски държави ще претърпят огромни финансови и човешки загуби.

Превод: БЛИЦ
 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!