Шри Девраха Баба: Кървав залез над България през 2016 г.

Девраха Баба
Девраха Баба

България ще преживее кървав залез през 2016 г. Именно тази съдбоносна година ще определи по-нататъшното развитие на страната. Това пророчество е на великия индийски мъдрец, йога и предсказател Брамбха Риши Йогирадж Шри Девраха Баба.

Направил го още в края на 70-те години на м.в. пред Людмила Живкова, дъщеря на Тодор Живков и член на политбюро на ЦК на БКП. Според някои източници тя се видяла за първи път с пророка през 1976 г и той е казал, че премеждията ще се стоварят върху българите след 40 години, което прави 2016. Това разказаха пред Фрог нюз служители от бившия Комитет за култура, който Людмила Живкова оглавявала. Те присъствали на разговор, в който Живкова споделила чутото.

Според Шри Девраха Баба България е имала звезден миг в края на ХIХ и началото на ХХ век (премиер по това време е Петко Каравелов), но след това е проиграла своя шанс в двете световни войни заради лошо управление.

Людмила Живкова се е срещала няколко пъти тайно с него, както и с мъдреца Сри Сатя Сай Баба. В тесен кръг тя споделяла, че е поразена от съвпаденията в разказите на индийските мъдреци и тези на Ванга. Независимо един от друг те твърдяли, че възхода и благополучието на България е свързано с Изтока.

У нас някои тълкували това като знамение, че Съветския съюз, а след разпада му Русия ще помогне отново на българите. Други обаче смятат, че корените на прабългарите са в Далечния Изток и там се крие тайната на възраждането на обеднялата и разкъсвана от противоречия държава. 

Бел.Б.Е.: Предсказания нарочващи Изтока като определящ не само бъдещето, но и самото оцеляване на различните народи съществуват отдавна. Опорната точка във всички тях е космическия феномен протичащ в този период от време, както в космоса така и на Земята - период на битка между доброто и злото в космоса. Така всички тези предсказания посочват Изтока като главната сцена на събитието на Земята, някои дори отиват и по-далеч като за главна сцена назовават, Средното царство и Поднебесната империя - исторически и двете имена са използвани за обозначаване на Китай.

Въпреки това много хора предпочитат да интерпретират тези предсказания по далеч по-земни и политико-икономически начини.

Брамбха Риши Йогирадж Шри Девраха Баба пък е най-известният индийски мъдрец и предсказател. Счита се, че е живял около 250 години и сам е напуснал тялото си на 19 юни 1990 г. Шри Девраха Баба предсказва разпада на СССР, както и падането на Берлинската стена. Споменава се също, че е смятал българите за невинни по обвиненията, че техните служби са организирали атентата срещу папа Йоан-Павел II. При него са ходили световни политици и учени, включително държавни глави на най-големите държави в света.

frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!