Проф. Константинов: В Европа човек трябва да е или брадата певица, или педераст, или клет бежанец.

САМО ВЪВ FRONT.BG: Педераси си правят ташак с държавата, бе коментарът на математика по повод информацията за заплахата край "Плиска".

Проф. Константинов

След атентатие в Брюксел ще настъпят две неща – или тези бройлери, които управляват Западна Европа, ще им дойде акълът, или ще дойде Фюрера.

Бройлери са не само ръководителите, но и ние, защото ги избираме, те не са дошли от Марс.

 Така проф. Михаил Константинов коментира за FRONT.BG последиците от терористичните актове в  Брюксел.

„Вече чух един известен български министър, да казва, че виновна за всичко е толерантността. Ако ми бяха казали преди един месец, че този човек ще каже това, нямаше да повярвам, но очевидно някакъв мозък започва да прониква в нечии глави, което е много радостно. Приветстваме всяка наченка на мозък като  явление в европейската и световната политика”, заяви математикът.  

Според него интересен е въпросът къде ще отидат тези 50 000 души след като всеки момент ще падне Палмира, а след няколко дни и Ал-Ракка.  Проф. Константинов смята, че те първо ще се отзоват в Турция, но след това ще тръгнат към Европа.

„Днес се хванах на бас с един приятел, че до две години по границите ще се стреля. Може би няма да позная, ще стане по-рано. Дали ще стреля, армията, полицията или хората ще извадят ловните пушки ..., някой ще извади нещо. Така не може да продължава”, заяви професорът.

Той уточни, че  хората, които проникват в България по един определен начин са престъпници – някои от тях и да бягат от война, други да искат да получават помощи, а трети да чукат европейски жени, те преди всичко са престъпници, защото са нарушили държавната граница. По българския наказателен закон за нарушаване на държавната граница се предвижда затвор до 5 години.

„Едно деяние, за което се предвижда лишаване от свобода за срок от 5 години, се нарича престъпление, а хората, които го извършват, са престъпници. Всеки, който лази през границата, без да мине през КПП-то по установения ред е престъпник. Аз се питам докога и България, и Европа няма да си спазват собствените си закони. Ако някой бяга от нещо и иска помощ, да дойде на КПП-то, да обясни кой е, да си представи документите и да отиде в лагер, за да чака решение. Ние, българите, в продължение на много години по време на комунизма бягахме на Запад. Там стояхме по 6 месеца в лагер, докато разберат кои сме и за какво ставаме. И така се прави. Сега някой дошъл отнякъде, престъпник, защото е престъпил закона, казва, че иска да отиде в Германия. Но това нахалство, което виждаме, е предизвикано от нас. Аз на тия хора не мога да се сърдя. Виновни са ръководителите на Европа, които допуснаха да се случи това”, казва проф. Константинов.

По думите му атентатите в Белгия не са изненада. Изненада е само, че ударът е дошъл толкова късно. Той прогнозира, че вероятно ще има и други терористични атаки като твърде възможно е това да стане в Берлин.

„Ще ударят Берлин, това е ръката, която ги храни, а бясното куче хапе първо ръката, която го храни. Това е написано дори в детските книжки, но ние не четем”, заяви математикът.

Помолен да коментира днешния сигнал за опасност в района около столичния хотел „Плиска”, проф. Константинов заяви: „Педераси си правят ташак с държавата. То в Европа човек трябва да е или брадата певица или педераст, или клет бежанец".

front.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!