Две гигантски стъклени пирамиди са в центъра на Бермудския триъгълник (ВИДЕО)

Научна конференция във Флорида се опита да разгадае тайната на опасното място

Две гигантски подводни пирамиди са открити на дъното на океана в така наречения „Бермудски триъгълник”. Това показва разследване, продължило години на океанографът Майер Ферлаг, представено на научна конференция във Флорида, САЩ и цитирано от mkd-news.com. Странните стъклени пирамиди са открити с помощта на сонар на около 2000 метра под повърхността на океана. За съжаление, военните са прекратили работата на изследователя по тази линия.

Въпреки забраната, Майер смята, че именно тези две стъклени пирамиди, очевидно изработени по непознат за човека способ, са причина за регистрираните аномалии в района, включително изчезването на кораби и самолети.

Основният въпрос е – как са били направени те, имат ли отвор някъде, който да служи за врата и дали имат енергийно поле. Засега това са въпроси без отговор поради липсата на достатъчно надеждни технически средства, както и поради забраната на военните.

Всъщност, откриването на стъклените пирамиди не е новина, твърдят и други участници в конференцията. Американски океанографи пишат през 1990 година за наличието на подводни пирамиди в центъра на Бермудския триъгълник. Според тях, повърхността им е изключително гладка, но път налягането на дъното изключва да са от стъкло.

Като размер, пирамидите са били оценени на три пъти по-големи от Хеопсовата пирамида в Египет. На върха на едната пирамида са забелязани две дупки, през които водата преминава с огромна скорост и така се получава опасно завихряне в района. Засега обаче всичко, казано от океанографите, остава версия, хипотеза, докато не се намерят научни доказателства. /БЛИЦ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!