Машините за електронно гласуване са проектирани за да крадат изборите

електронно гласуване

През 2012 г. CICJ Books публикува книгата на Марта Стил “Grassroots, Geeks, Pros, and Pols″. Авторката тогава направи толкова страхотна работа, че е трудно да си го представи човек. Буквално разора историческите архиви и интернет, за да напише материал, който беше почти невъзможната задача да се разкаже за глупостта на електронното гласуване в САЩ между 1988 и 2008 г.

Машините за електронно гласуване са перфектно създадени за да крадат вота на гражданите. Това е тяхната основна функция. Още през 2006 и 2007 г. Ирландия и Холандия изхвърлиха на боклука машините за електронно гласуване, след като хакерски групи доказаха, че подобни машини могат да бъдат манипулирани. През 2005 г. над 45000 германци се опитаха да блокират ел. гласуването, но им беше отказано от правителството. Въпреки това, Германският федерален конституционен съд обяви това „гласуване“ през 2009 г. за противоконституционно и го забраниха. Листата със страни отхвърлящи го не е само тази.

В САЩ, изборите са собственост на корпорациите и са управлявани от тях. По време на изборите през 2004 г., много хора в различни части на САЩ съобщават, че натискайки за един представител им се маркирал друг, този на Джордж Буш. Това показват и документите от книгата на Марта Стил, че това е реалността с електронното гласуване в САЩ. Всеки който се съмнява в истинността на тази информация и обявява това за конспиративни теории, ще бъде разубеден прочитайки тази книга. Същата има едно неоспоримо заключение – че тези хора, които пренебрегват смъртта на демокрацията са глупаци вярващи в теориите на съвпаденията.

Тези корпорации са същите, които ползват американските политици-марионетки за пропагандата за ел.гласуването в множество страни по цял свят. Ползват се всякакви видове институции и организации за да се прокара, колкото е възможно по-масово.

Измамата с ел. гласуването е нещо постоянно и хората го виждат, където и да се е провеждало, но се прикрива от корпорациите до колкото е възможно. Можете да намерите информация за стотици места в САЩ със засичаните проблеми около това гласуване. Всяка една от изложените хипер-връзки показва сигнали на различни места: Масачузетс, Пенсилвания, Крауфорд, Мисури, Питцбърг, Джорджия, Тенеси, Северна Вирджиния, Южна Каролина, Арканзас, Охайо. Ню Джърси, Йова, Северна Каролина и още много други, можете да потърсите и вие.

Anony, anonybulgaria.wordpress.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!