Капка Георгиева: Ванга ми каза - Ще дойде време и хората ще се влачат като охлюви

Тя предрече, че войната ще започне от Сирия и Афганистан - „огън ще има, цял град гори”

Капка Георгиева

Броени дни преди новата година три континента осъмнаха със стряскащ прочит на Ванга - че от 2016 г. Европа вече няма да е същата, ще бъде завладяна от мюсюлманите и Рим ще стане столица на новия халифат. Препечатана от таблоиди като „Ню Йорк Поуст” и британския „Индипендънт”, историята стана една от най-четените през изминалата седмица.  

Журналистката Капка Георгиева е един от изследователите на Ванга. Според нея няма как изведнъж да пламне такъв интерес към нея.

"И моята книга започва точно с една апокалиптична картина, която Ванга предсказва, че ще се случи някъде между 2015-2020 г. Тя е свързана с трета световна война, изпускане на вирус от лаборатория. Ванга казва, че вижда хората да се влачат като охлюви. Тя вижда една група от оцелели хора, които могат отново да започнат и да развият Земята”, разказа по Нова тв Капка Георгиева.

„Ванга казва, че войната ще започне от Сирия и Афганистан. Казва, че вижда терористични групи и много смърт, „здрав мъж се топи като масло”, „Земята се тресе”, „огън ще има, цял град гори”. Ванга дори е предсказала атентатите в Париж”, коментира още журналистката.

Пророчицата определя 2016-а като годината на големия конфликт между великите сили, допълни тя.

blitz.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!