8 декември - секс, наркотици и алкохол до оскотяване

Свети Климент Охридски

Анелия Кръстева, FROG NEWS

Стига с това лицемерие: Студентският празник няма нищо общо с празника отпреди 110 години. Кой от пияните и напушени днешни обиталци на всевъзможни ВУЗ-ове знае, че 8 декември е денят на Свети Климент Охридски? Направете анкета и ще видите позорния резултат.

И не са виновни младите хора. Празникът им е такъв, каквато е средата, в която живеят. А тя е пълна кочина.

Тазгодишните пиянски сбирки послучай празника започнаха с клане на почерпени млади мъже в Банско. Един лежи в Разложката болница - винарки и санитарки пърхат край леглото му. Въпросът е: порезните рани или алкохолът е по-опасен...

Всички в България: родители, преподаватели, управляващи и политици, баби и дядовци знаят, че Студентският празник е безконтролна вакханалия. За търговците и собствениците на хотели и ресторанти е ясно - важна е печалбата. На кой му пука, колко грозно и отвратително е всичко? Нали тъкмо пошлостта е емблема на тази обрулена страна...

Висшето образование отдавна не е това, което би трябвало да бъде. 52 университета на 7 млн население. Смешно и нелепо. Вузовете събират такси, а всеки двойкаджия и мързеливец може да се "произведе" студент. Същите тези тъпанари и тъпанарки, на които родителите плащат таксите с пот на челото, пълнят кръчмите на 8 декември и се превръщат в свине, да прощават животинките... Алкохол, дрога и безразборен секс. Това се случва там, където вилнее "бъдещето на нацията". Вилнее е точната дума.

Пиянски оргии по няколко дни, скандали, похарчени стотици левове, потрошени грлави и инвентар, смачкани коли. Но точно такива млади хора са нужни на политическата класа - с размътени мозъци. Мътни са мислите и на техните родители, които знаят, но се самозаблуждават, че децата им ще излязат добре обучени, ще получат знания и прилична професия. Нищо подобно. Важна е дипломата, та да се хвалим и ние пред съседите, че нашето момче/момиче е с "више"... Кухи моделки по телевизиите "скромничат" с две и три образования, мутри имат по няколко дипломи от всякакви вузове, а политици правят кариери с фалшиви свидетелства за завършено образование.

Содом и Гомор. Разпад. Мъртва ценностна система. Това е. И хронично лицемерие: "Мойто дете не пуши трева, не пие и има сериозен приятел". Айде, бе. Що не отскочите до Банско? Една скрита камера ще покаже най-пошлото порно, което може да съществува.

Здравият разум е напуснал тази страна. На почит от години са простащината, агресията и посредствеността. Децата ни са част от този упадък, както и ние самите.

Студентският празник се превърна в същото, в което и абитуриентският бал - чалга до дупка. Чалга в политиката - чалга във всичко останало. Секс, наркотици и алкохол. Това е формулата на българското оскотяване. Тя прикрива българската трагедия. 

Имало изключения? Само доказват правилото.

Много е крайно? Крайно, но вярно.

Анелия Кръстева, FROG NEWS

dunavmost.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!