Вацлав Клаус: Елитът на ЕС цели унищожаването на националностите

Вацлав Клаус

/Поглед.инфо/ Кризата с миграцията е изкуствено предизвикана форма на преселение на народите, с цел да се ускори създаването на единно образувание на базата на Евросъюза.

Това заяви бившият чешки президент Вацлав Клаус на представянето на книгата „ Преселението на народите - кратко ръководство за разбиране на сегашната имиграционна криза”.

„Миграционната криза е управлявана от елита на ЕС, заинтересован от премахването на националността на държавите. Нека да обвиняват европейските политици, че са съорганизатори и съинициатори на масовата миграция. Ние не трябва да обвиняваме Близкия изток и Централна Азия”, обясни Клаус.

Според него лидерите на ЕС са заинтересовани от създаването на европейска супердържава. "За целите на европейския мултикултурен елит е необходимо да се унищожат националните държави. За това пречат чехите, които желаят да останат чехи, французите, които искат да са французи, португалци, които искат да останат такива…”

Масовата миграция, по негово мнение, трябва да помогне на управляващия елит да ускори процеса на разпадане на националностите.

„Те разбраха, че ако европейското общество се разреди с мигранти, които нямат корени сред европейските народи, те ще получат шанс да осъществят изкуствен и фалшифициран процес на обединение на европейския континент”, заяви бившият чешки президент. /ТАСС

Прага / Чехия

Източник: БГНЕС /Поглед Инфо 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!