„Ред от хаоса“: Не бяха ли нападенията в Париж предсказани от списанието на Ротшилд The Economist?

economist_magazine_jan2015
nepoznato.energetika-bg.com

Тhe Economist публикува през януари тази година тайнствена обложка, озаглавена „Светът през 2015″, където можете да видите няколко загадъчни образа. На обложката също така се съдържа и прогноза за терористични нападения в Париж през 2015 г.?

Доколкото в резултат на ужасяващите нападения в  Париж бяха убити най-малко 120 невинни хора, специфичната обложка на The Economist веднага ми дойде на ум, пише vigilantcitizen.com.

На 8 януари 2015 г., публикувах статия, озаглавена „Обложката на The Economist за 2015 г. е изпълнена с тайнствени символи и зловещи предсказания“, която анализира многото послания. Наистина, на корицата на списанието, наречена „Светът през 2015″, има някои странни и зловещи образи, които се появяват, за да обявят тази година като година на насилие.

Предвид факта, че The Economist е частично собственост на британския клон на семейството банкери Ротшилд, както и че главният му редактор, John Micklethwait,  посещава конференциите на Билдербергите, трябва да се вземат под внимание предупрежденията, дадени от тези, които могат да ги превърнат в реалност.

Може би най-мистериозната част на корицата – това е долният десен край, където виждаме две стрели със загадъчни числа, купчина мръсотия и стари картини.

bottomright
В близък план – долният десен ъгъл на корицата.

Поглеждайки назад към това, което се случи тази година, тази част на обложката предизвиква много тревожни мисли. Тя е твърде пророческа.

Първо, картината, следваща след стрелите – La Belle Ferronière на Леонардо да Винчи. Тази картина е сега в Лувъра в Париж.
Второ, номерата на двете стрели: 11.5 и 11.3. Атаките в Париж станаха на 11.13.15. Номерата на стрелите може да се разместят за да се получи конкретната дата.
Нападението бе обявено от ИД. На корицата на The Economist има и боец от ИД, който държи оръжие.

cover1

Повечето от жертвите са били убити в Париж с автомат Калашников. Терористът е заобиколен от пръски от кръв.
На корицата също так е и френският президент Франсоа Оланд … той гледа в друга посока.

Както казах в моята статия, ИД са създадени от ЦРУ, за да се оправдае войната в чужбина и репресиите у дома. Аз също не се съмнявам, че ИД се използва като инструмент за по-нататъшния „дневния ред“ на окултния елит, включително нахлуването в Сирия и за да се обоснове засиления контрол от страна на полицията на Запад.
Нека се върнем назад и да погледнем конкретните последици от действията на ИД тази година.

1. Оправдано нахлуване в Сирия накрая разрушава статута на ИД като регионална сила;
2. Ускорено масово преселение на сирийци на Запад;
3. Откриване на вратите  за сирийските бежанци в западния свят (с акцент върху образа на мъртво момче);
4. Предизвикалите масова паника в западния свят, терористичните атаки в Париж оправдават твърдите тактики за наблюдение и полицейската държава.

Медиите вече съобщиха, че един от терористите в Париж е имал сирийски паспорт, и че Оланд счита нападенията като акт на война.

Накратко, след като западните страни се почувстваха виновни и бяха принудени да приемат хиляди сирийски бежанци,  по цял свят нападенията предизвикват страх, омраза и недоверие към сирийците и мюсюлманите в повечето от тези страни.

Обстоятелствата се усложняват.
Но защо „те“ умишлено да не създадат такава ужасна ситуация, включваща огромен брой невинни хора? Е, може би защото тяхното мото е Ordo Ab Chao … «Ред от Хаоса.“

ordo_ab_chao

nepoznato.energetika-bg.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!