Мигранти масово насилват европейски ученички

Полицията във Финландия крие информацията от медиите и обществеността

Те не са опасни,
Те не са опасни,
те са в опасност!
#Бежанците са добре дошли

Близо до финландския център за прием на бежанци в град Хейнола двама пияни мъже нападнали непълнолетна ученичка. Мигрантите, родната страна на които се скрива от полицията, за да се избегне възникването на протести от местните жители, отначало ударили момичето, а след това се опитали да я изнасилят.Местната Федерална новинарска агенция съобщава, че след инцидента пострадалата е била незабавно хоспитализирана в болница.
Изданието отбелязва, че на територията на лагера живеят бежанци от Афганистан, Пакистан, Сирия, Либия. Освен това сред тях има много млади мъже, които постоянно заявяват, че им е скучно, независимо от безплатното им хранене по три пъти на ден и даваните им джобни пари.

"Работа няма, нас ни хранят, но тук няма какво да се прави, много е скучно и хладно", разказва един от жителите на центъра, иракчанинът Абдал Сахут.

"Аз мисля, че местните жени много фантазират в сексуален аспект. В крайна сметка южните мъже ги привличат със своето здраве, местните мъже нищо не могат и се боят от всичко. Те даже не се бият, ако ги бутнеш на улицата, макар че може да вървят по няколко, а ти да си сам", поясни той.

Друг мъж, представящ се като Абрахман, също идва от Ирак. Той разказва, че е дошъл във Финландия с цялото си семейство от две жени и три деца. По думите му много от дошлите бежанци "не се държат достойно". Думите му се потвърждават от факта, че в Хейноле е било регистрирано още едно нападение на мигранти срещу местна ученичка. Те я накарали насила да пие алкохол и също се опитвали да я изнасилят.

Началникът на канцеларията на финландската полиция Пяйви Нерг заяви, че това далеч не са единични случаи.

"Понастоящем случаите на сексуално насилие на бежанци спрямо местното население са не един, два или три", призна тя, отбелязвайки, че полицията скрива тези престъпления от журналистите "за да не шокира местното население" и да не инициира протести.

Сексуалните престъпления на мигрантите вече предизвикаха скандал и провокации от страна на друг финландски град - Кемпеле.
Бежанците бяха замеряни с камъни и коктейли Молотов след като група подрастващи - мигранти от Афганистан жестоко изнасилили 12-годишно момиче.

Освен това, веднага след това, на следващия ден в югозападната част на страната била изнасилена също и 14-годишна ученичка. Престъпникът бил задържан. Той се оказал 19-годишен иракски юноша, преживяващ във Финландия със статут на желаещ убежище.

Превод и редакция: БЛИЦ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!