Зловещо предсказание за 2016-а: Ще има ядрен удар по две страни!

САЩ, Русия и Япония ще претърпят големи промени, предвидил уникалният Волф Месинг

Волф Месинг

Волф Григориевич Месинг е бил не само уникален хипнотизатор и телепат, а е демонстрирал своите удивителни способности на психологически концерти, които е правил по целия свят. Той дори е можел да гледа и в бъдещето, съобщава mirpristrasten.com. Сам той не се е определял като велик пророк, въпреки че неведнъж е предупреждавал приятелите си за предстоящи опасности. Благодарения на своите уникални способности Месинг е спасил сина на Йосиф Сталин - Василий, от гибел в авиокатастрофа.

След тази случка Сталин започва да цени много високо Месинг, защото той никога не е бъркал в предсказанията си.

И когато той посочил на Сталин датата на края на Великата Отечествена война - 8 май 1945 година, това не се понравило много на вожда, защото трябвало доста да чака, но все пак се случило.

В своите пророчества Волф Месинг е оставил и предсказания за 2016 година, която идва скоро. За щастие или прокоба, както казвали близките на Месин, той никога не е бъркал в прогнозите си.

За 2016-а неговото пророчество е свързано с три страни - САЩ, Русия и Япония.

САЩ, пише той, ще престане да бъде супердържава, защото ще бъде свалена от първото място като господстваща сила от страна, за която никой не говори и не приема като съперник за САЩ.

Въпреки че Месинг не назована тази страна, може да се предположи, че тя ще се окаже Китай. Именно тя, съдейки по всичко, ще нанесе на САЩ мощен икономическо-финансов удар, от който Щатите ще рухнат.

Втората страна в пророчеството е Русия, която, според Месинг, ще бъде принудена да отстъпи част от своята територия на Китай. Така Китай реално ще стане втората икономическа свръхдържава след САЩ.

Реално за Русия това не значи нищо и тя няма да загуби от плана за своето могъщество, а дори ще спечели – ще стане в крайна сметка най-духовната и влиятелна държава в целия свят. Но това ще е по-късно.

2016 година ще е трудна не само за САЩ, а и за Япония, която заедно с Тайван ще получи мощен ядрен удар. За съжаление Месинг не уточнява откъде той ще дойде в Япония и какви последствия ще има за целия свят. Но ще поживеем и ще видим. Остава много малко време.

Превод: БЛИЦ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!