Изникна сензационно пророчество: Русия ще изтрие Турция от картата на света!

Предсказанието на Паисий Светогорец е отпреди 25 години, той "видял" голямата война

Паисий Светогорец преди 25 години предсказал голяма Руско-Турска война. Според неговото пророчество Русия ще победи, а Турция ще изчезне завинаги от картата на света. Във времената на големи сътресения задължително изплуват пророчествата на Нострадамус и Ванга. След свалянето на Су-24 в Сирия обаче сензация стана предсказанието на монаха от Света Гора за сблъсъка на Турция и Русия. В интернет изведнъж стана популярен документалния филм „Армагедон - война, която скоро ще започне“, пише petel.bg. За да се отдели истината от измислицата репортери на „Комсомольская правда“ се срещнаха с писателя Юрий Вербовка, автор на книги и документални филми за Атон и неговите монаси.

Паисий в живял повече от 40 години като аскет в Света гора. Правил е пророчества и за Първата и Втората световна война, както и разпадането на СССР. За повечето руснаци пророчеството на Паисий чак сега стана сензация, заради свалянето на Су-24. Русия живее със своите тревоги и проблеми-Крим, Украйна, сега и Сирия.

„За мен също поредицата от самолетни катастрофи и локални войни беше трагедия, но когато дойде съобщението за турската ракета сърцето ми се разтуптя. Аз много добре знам пророчеството на Светогореца. Нима започва?“, разказва писателят.

Кой би помисли, че ще има конфликт с Турция, любимото място на руснаците за отдих?

Книгата на Юрий „Невидимите старци“ прилича на научна фантастика, но сега руснаци гледат по съвсем друг начин на думите на Светогореца.

„Всичко ще започне със сблъсък в Средиземно море, ще се намесят руснаците“, пише в тях.

"Сирия е Средиземноморието. Намесиха се руснаците. Турски изтребител свали руски бомбадировач. Загина пилот. Ситуацията се изостри", казва Юрий.

Кога може да започне Руско-Турската война?

Точното начало е неизвестно. Може да се съди по косвени признаци.

„Веднъж група деца решили да отидат при стареца и да го попитали ще завладеят ли гърците Константинопол и ще доживеят ли децата тези времена. Почерпили се, но се притеснили и ги дострашало да зададат въпроса. В края на краищата не го попитали,но на тръгване мъдреца им казал:

„Е какво, младежи искате да ме попитате нещо за Константинопол, ще го завземем и вие ще живеете през това време“, отговорил Паисий.

Излиза, че това може би ще се случи в нашия век. След провокациите на турците руснаците ще се спуснат към Проливите (Босфора и Дарданелите). Запада ще поиска от Русия да извади своите войски от там. Русия ще откаже и тогава ще започне Световна война. Средния Изток ще стане арена на сражения. Даже китайците ще преминат река Ефрат с двестамилионна армия и ще стигнат до Йерусалим. Русия ще продължи войната след завладяването на Турция и ще спре войските си пред Йерусалим.

„Ти момче мое, като инженер ще участваш във възстановяването на Константинопол, защото градът ще се престроява наново“, отговорил стареца Паисий на едно от децата.

За тези, които не вярват на думите, има и други вече сбъднали се предсказания:

Веднъж господин Д.К посетил стареца Паисий. Тогава СССР бил силна и мощна държава и никой не би предположил, че ще се разпадне /това е било по времето на Брежнев/. Тогава старецът казал на този господин: „ Виждаш ли, СССР ще се разпадне!" Господинът възразил: "Как ще се разпадне такава могъща държава, никой не може да я докосне?" Старецът продължил: "Ще видиш, даже и ти ще бъдеш очевидец, нищо че си вече на възраст. Да знаеш, че и Турция ще се разпадне. Ще има война, и ние ще сме победители, защото сме православни"

/От книгата на А. Зоитакис - "Житие и пророчество на Козма Етолийский"/ 

blitz.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!