Отнемат короната на „Mиc Бългapия – 2015”

Марина Николаева Войкова
21-годишната манекенка от гр. Елин Пелин Марина Николаева Войкова ще трябва да се сбогува незабавно с короната си

21-годишната манекенка от гр. Елин Пелин Марина Николаева Войкова ще трябва да се сбогува незабавно с короната си „Mиc Бългapия - 2015" заради сĸaндaлните си гoли cнимĸи в интернет - по рeглaмeнт участничките в този конкурс, които в миналото си са позирали по една или друга причина за еротични фотосеанси, автоматично се дисквалифицират и нямат право на каквито и да е награди и отличия, заявяват от Християнско сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска".

Именно заради това, че бе позирала за еротични снимки така както майка й я е родила /и не бе съобщила това на журито!/ бе отнета преди време и титлата „Мис България 2002" на моделката Теодора Бургазлиева, припомнят от Сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска". Сега това и по същата причина ще трябва да се случи и с провъзгласената съвсем наскоро за най-красива българка Марина Николаева Войкова - правилата важат за всички, съобщава Novini.bg

Скандалните еротични и повече от предизвикателни фотоси на обявената за нова „Мис България" Марина Николаева Войкова са достъпни на немалко места за потребителите на интернет. Очакваме, че манекенката Марина Николаева Войкова още в близките дни ще поднесе своите извинения на всички засегнати и сама и доброволно ще върне короната на организаторите на въпросния конкурс от агенция Интерсаунд, за да могат те да я връчат официално на някоя от нейните подгласнички - това го изисква не само регламентът на състезанието, такава е и световната практика при подобни скандални ситуации, допълват от Християнско сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска".

Ужасяващото е, че индустрията за красота и шоубизнес през последните години е превърнала жените само и единствено в сексуални обекти, време е да се противопоставим на тази пагубна тенденция, която вкарва отрано в порока младите момичета, изтъкват от православното сдружение.

Да не забравяме също, че победителката в конкурса „Mиc Бългapия - 2015" ще представя официално България и на престижните международни конкурси Miss Earth, Miss Planet и Miss Globe следващата година - какви хора сме, какви християни сме, ако ни е напълно безразлично какви са моралните принципи, нравствените устои на нашето момиче, което изпращаме на тях, отбелязват още от Сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска".

Най-тъжното е, че вместо да възпитаваме младото поколение българки в православни християнски ценности, да ги учим на етика и здрав морал, както и на уважение към нашите вековни традиции, ние ги тласкаме към греха, към падението, буквално ги подтикваме към това да „продават" тялото си като стока в търсене на лесни и бързи пари, заявяват в заключение от православното сдружение.

Ако от агенция Интерсаунд откажат да отнемат от манекенката Марина Николаева Войкова титлата „Mиc Бългapия - 2015" заради сĸaндaлните й гoли cнимĸи в интернет, които са в противоречие с регламента на конкурса, от Християнско сдружение „Православна младеж - Св. Петка Търновска" ще се обърнат за съдействие и към омбудсмана на Република България Мая Манолова.

dunavmost.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!