Сбъдват ли се предсказанията на Ванга, Дънов и Слава Севрюкова?

Ванга

Предсказанията на Ванга, Дънов и Слава Севрюкова, които досега ни се струваха нереални, са на път да се сбъднат

Предсказанията, които Ванга, Слава Севрюкова и Дънов ни завещаха, някога ни се струваха нереални, но сега всяка дума от тях изглежда напълно вероятна. Още в книгата си, която издава през 1933 година, Дънов прави пророчество за Трета световна война. Според казаното от него, войната ще продължи цели 20 години и ако човечеството не се вразуми, ще има и друга война.

За расовата война, както той я нарича, пророкът чертае мрачни картини. Той е описва в книгата си, че най-много жертви ще има в Ню Йорк и Вашингтон. На помощ на тях ще се притече Франция. Когато арабинът 666 тръгне да завладява Швейцария, той и войската му ще загине и това ще бъде краят на войната.

Подобни са предсказанията и на Слава Севрюкова, но според нея страната ни ще остане в страни от конфликта. Гадателката предсказва, че когато светът бъде разтърсен до 2025 година, в родината ни ще цари спокойствие. До този период всеки, които е напуснал родината ни, ще трябва да се завърне.

През 2017-2018 година България ще изплува и това ще се случи благодарение на жена, родена през 1981 година. Тя ще поведе страната ни към възход. Но преди това да се случи ще паднат няколко правителства от различни партии. Бъдещите духовни водачи на света ще се родят в България, убедена е Слава Севрюкова. Тя предсказва, че след войната ще настъпи вековен мир.

Подобни са и предсказанията на Ванга, която приживе предсказва и датата на войната – 2016 година. Според нея, страната ни я очаква възход след падането на Сирия. Най-мрачното й предсказание гласи, че земята ще обезлюдее и малцината, които ще оцелеят след войната ще заживеят в любов и разбирателство през следващите 1 000 години. Толкова ще трае мирът на Земята, според предсказанието на Ванга, пише БЛИЦ.

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!