Проф. Чирков извади уникална рецепта за здраво сърце! (ВИЖТЕ БИЛКИТЕ)

Хирург №1 в България подари на болните вълшебна отвара

Проф. Чирков

Професор Александър Чирков зарадва привържениците на здравословния начин на живот навръх именния си ден 23 ноември, познат като празник на всички Александровци и Александри. Той реши да сподели с приятелите си уникална рецепта, с която сърцето се запазва здраво и в кондиция. Отварата се приготвя бързо и лесно в домашни условия, а билките, необходими за направата й, могат да се купят от всяка аптека.

Известният кардиохирург съветва пушачите да загърбят час по-скоро цигарите, ако са заклети пушачи. Според него нищо не уврежда така сърцето, както тютюневият дим, защото той е в състояние да втвърди така кръвоносните съдове, че да ги направи нефункционални.

Благодарение на чудотворната му рецепта човек може да подобри кръвообращението си, да намали високото кръвно и да се лиши завинаги от лошия холестерол.

Рецептата е изцяло билкова. За да си я приготви човек, трябва да си набави:
- 50 грама листа от глог
- 50 грама мента или маточина
- 50 грама бял равнец
 

Билките се разбъркват, за да се смесят. После се взима една супена лъжица от сместа и се запарва с 300 грама вода. Прецежда се и се пие три пъти по 100 грама. Добре е всеки ден да се прави прясна отвара.

За да има добър ефект, отварата се пие в продължение на месец, след което месец се почива. Процедурата трябва да продължи поне половин година, за да може ефектът да се види и регистрира от медицинските уреди./БЛИЦ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!