Оглупяване и унищожение на човечеството от световния елит

съвременен живот

By: Zahariada

Днес групировките от човешки произход имат главната цел да бъде унищожена по-голямата част от,,човешкото стадо” като ,,излишните едци на планетата”, или като ,,ракетните контейнери”, както те се изразяват по адрес на,,простосмъртните”. В името на върховното си безумие те имат дори проект за унищожаване на големите градове по света с ядрени бомби.На малък брой хора, водещи примитивен начин на живот на Земята, сведен предимно до консумация на природните й блага, трупане на илюзорни богатства, сексуални и други видове наслади е повече от ясно, че няма да могат да повярват на всичко това, което е човешката сурова реалност. Нещо повече, те дори не искат да си представят, че трагичните събития, за които малцината смели, пробудени и загрижени за нашето общо настояще и бъдеще хора непрекъснато ,,бият камбаната” - говорят и пишат за истинската картина на света, в който живеем, е самата реалност, явяваща се израз на неговото несъвършенство. И това е така, защото индивидуалното съзнание на масите все още спи, защото е управлявано от масовото съзнание, а висшето им духовно ,,Аз”все още не ги е осенило.

Подобен вид стадо и безотговорно поведение недвусмислено подсказва, че господарите не на празно са се потрудили, за да може човешкото стадо да върви в желаната от тях посока, щом като по-голямата част от него погрешно и отвлечено осмислят и възприемат реалните процеси, предимно в собствения си живот. За живота на човечеството, ценностите на цивилизацията, или състоянието на планетата – няма място в прекалено личните им планове, сметки и проблеми. В това отношение с дълбоко съжаление трябва да се подчертае, че господарите им имат пълното право да окачествяват първичните хора като ,,излишен баласт на планетата”, защото няма реална полза за обществото от тях. Напротив в повечето случаи те го сриват по духовни характеристики, защото количеството им все още е много по-голямо от това на чистите и духовно извисени хора, за които животът е осъзната Божествена реалност и висша форма на отговорност… А не начин за забавление, развлечение и пилеене на безценна жизнена енергия за вършене на глупости и безобразия.

Другата основна причина за жалкото състояние, в което се намира цивилизацията както вече се визира е, че в училищата и ВУЗ-ове се изучават отвлечени и маловажни неща, стоящи далеч, далеч от реалните процеси на живота. Нека бъдем искрени и точно да преценим ситуацията: На подрастващите поколения напразно им се губи безценно време от живота им в училища и ВУЗ-ове, където им промиват мозъците предимно с измислени неща, половинчати и псевдоистини, лансирани под формата на наука, така както правеха и с нас… Вярно е, че се дава подготовка на т.нар. кадрови потенциал на обществото – предимно инженерно-технически кадри, икономически, финансови и компютърни специалисти, с което се приключва с ролата на образованието. В учебниците обаче все още преобладават остарелите схващания на фундаментално важните теории, както и в множеството неверни и неясни т.нар. ,,научни” твърдения и постановки на частните науки, че никъде не се и споменава дори за супертехнологиите и техниката на елита, няма и грам сериозни анализи и актуализации за процесите, които реално-динамично текат в нашия живот…
Кой носи отговорност!? Във фундаменталните научни трудове, масово изучавани по света, истинското познание за динамични протичащите процеси на живота липсва! Ето защо за образованието почти навсякъде по света е в пълна сила българската поговорка: ,,Това, което се пише в книгите, ако растеше и в нивите цена нямаше да има!”

А що се отнася до драматичните човешки проблеми – почти нищо сериозно не се пише по вестници и списания, както и почти нищо стойностно не се излъчва по радиото и телевизията… Едва напоследък започна в интернет мрежата да излиза ценна информация по коментираните твърде сериозни, реални и трудни за възприемане от масите истини, които досега бяха укривани от обществото.

За реалното състояние на нещата открито, смело и самопожертвователно днес говорят и пишат само малцина смели и доблестни хора (Никола Николов, заминал си от този свят при твърде загадъчни обстоятелства още в края на миналия век, Уилям Милтън Купър – зверски разстрелян от агентите на ФБР,Дейвид Айк, Джим Марс, Алекс Джонс, Джеси Вентура, Джордан Максуел, Стюард Свердлов, Едгар Мичъл, Ян ван Хелсинг, Еленко Ангелов, Сергей Сал, руските генерали Леонид Ивашов и Константин Петров (последният заминал си от този свят при твърде съмнително обстоятелства), политолозите Андрей Фурсов и Георгий Жданов, и още много други), които слава богу, че ги има в обществото, но на които почти не се дава възможност за изява в контролираните медии.

Главната причина е, че днес над 90% от световните информационни средства са собственост на най-богатите фамилии в света,  който използват Средствата за Масова Информация (СМИ) главно за всяване на страх и паника в обществото, както и за умствено затъпяване и зомбиране на човечеството.

zahariada.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!