Карбовски ви предупреди: Знам какво ще стане

Българин българина ще връзва, само и само интеграцията ви да върви. Помнете ми думата. Знам какво ще стане.

На 5 септември миналата година Мартин Карбовски написа текста "Знам какво ще стане". И то стана. Днес сме свидетели на бунта на мигрантите в Харманли, безредиците, беззащитието на обикновените българи, отсъствието на държава и тоталната невъзможност да се изправим срещу "историческото безумие, което ни се е паднало като жребий на епохата".

Публикуваме отново този текст, защото преди цяла една година той предвижда това, което живеем днес. Но ние не обърнахме внимание. Тогава. Дали ще разберем днес какво ни се случва и защо?

Припомняме ви казаното от Карбовски, като уроците на историята, която не забелязахме, че ни се случва...

Ето и текста на Карбовски:

Знам какво ще стане

МАРТИН КАРБОВСКИ

Нека дойдат. Нека останат. Няма кой да се противопостави на историческото безумие паднало ни се като жребий на епохата.

Добре дошли, саламалекум, бежанци.

Надяваме се повечето от вас да станат лекари. Може би зъболекари или таксиметрови шофьори. По-лоши от нашите български таксиметрови шофьори няма, така че дори се надяваме да стане по-добре.
Но няма да стане по-добре.

Ще тръгне една демокрация и една либерализация, на която може да се зарадва дори  шейтанът. 

Вие днес идвате предимно мъже. Вашите дъщери и сестри ще пазите за себе си. Нашите момичета са общи. Взимайте, нямаме монопол над раждаемостта. Вие обаче ще имате.

Всяка наша булка ще отива при вас, защото е свободна да го направи. Но вие ще поставяте условия - булките да си сменят вярата. Ние сме модерни хора, ще отстъпим.

Вие имате две жени? Да, разбирам - това е наш проблем. Ние сме окей с това. Твърде шашнати сме в толерантността си, за да мислим по въпроса. Нека не го обсъждаме.

Ще се появят филми за любовта на българката с арабина, с хубава музика - ще ни става мило как любовта побеждава и как религията не е пречка за младите. Но някак винаги любовта ще побеждава при едно условие - булката да е забулена. И след сватбата.

Ще си поискате места за молитва. Ние сме толерантни и свестни хора. Ще ви помогнем да си ги построите. Там спокойно ще можете да работите за вашите духовни учители, да говорите само арабски, да бъдете безработни и да си пускате бради. Спокойно може да се сдружавате и да се биете с полицията. 

Но нашата полиция няма да ви притеснява - тя ще има право само да ви псува през зъби и да гледа лошо. По-големият ви проблем ще са ви циганите. Ще видите.

Знам какво ще стане. Цигани бият араби, това са бъдещите "криминални" новини - все пак ще има някаква борба за монопола над раждаемостта и социалните помощи. 

Нашите баби ще измират. Вие ще поискате и ваши гробища. Няколко международни организации ще ни убедят, че това също е нормално. Нашите гробища са претъпкани, но то земята ни е празна и обрасла, така че ще е тъпо да ви се противопоставяме за гробни места. 

По-скоро ще имате проблем с докторите. Вашите жени ще трябва да се преглеждат по специален начин - през дрехите ли, не знам как, притеснено е да питам. Но и това може да се реши. Вие винаги може да набиете докторите. Това вече се прави у нас, няма страшно. Ние сме либерални, няма да провокираме никого от вас. Вие спокойно може да се чувствате като у дома си.

Като не ви харесва нещо винаги можете да излизате и да крещите на улицата. Можеше да постъпите така и във вашите родини срещу жестоките режими, които ви изгониха. Но сега да съжаляваме и да ви провокираме за тия неща вече е късно. 
Вие сте задружни, организирани по родове, можете да хвърляте камъни силно и точно. И вашият живот е близък с интифадата. А ние сме страхливи, не се притеснявайте. 

Българин българина ще връзва, само и само интеграцията ви да върви. Помнете ми думата. Знам какво ще стане.

Спокойно може да не работите. Да не плащате данъци. Това няма да ни изненада. Няма да ни изненада и, когато градовете ни заприличат на гета. Те вече приличат на гета. Няма да ни изненада и, когато шериатът започне да се промъква. Вече е добре дошъл в Пазарджик, затова го казвам.

Ние сме дашни. Ще ви върнем старите джамии, които превърнахме в църкви. Те същите джамии, които преди триста години пак си бяха църкви - но ние така сме свикнали, сменяме си храмовете. Сто години са църкви, после триста години са джамии. После обикновено идват руснаците.

Ще свикнем с шумните сюнети, които се правят като тридневни празници. Вече сме тренирали като по циганските сватби. Всъщност ние вече сме наясно, че Европейският съюз е нещо много просто - то смесва племената, които винаги са воювали едни с други. И след това се чака НЯКАКЪВ мир.

Ще имате мир. Ние сме най-изчезващата нация на планетата. Няма кой да ви пречи - ние не сме сърби или гърци. Или, недай Боже, руснаци. Винаги можете да променяте законодателството във ваш интерес, защото демографски ще сте повече. 
Един ден просто ще гласувате за шериат и ще го получите от вашите, пардон, нашите избиратели. 

И ние, а не вие - ще бъдем интегрирани.

Музиката ви вече е тук. Мръсотията на Ориента вече също е тук. Унинието и тълпите, които никой не смее да набие - вече са тук. Всъщност вие нищо не може да промените. Ние последните 25 години сякаш тренирахме да ви посрещнем. И вече сме се отказали да искаме нещо повече от това тихо да ни позволявате да скърцаме със зъби - ако това не ви притеснява.

Е, жените ни са свикнали да живеят по друг начин. И гейовете ни - и те са свикнали да си правят паради. Но ще отвикнат. Тя жената, казват вашите пословици, е като дърво - като го усучеш дорде е младо, то така си остава. Жените не са проблем. И мъжете не са проблем. Те никога не са държали оръжие, АК47, например - нещо което вие познавате добре. Така че, спокойно.

Знам какво ще стане.

Европа е един обезумял Йерусалим, който вашият Саладин няма вече нужда да обсажда. Нашият Йерусалим е мъртъв. Това е само гроб на мечтите за свобода. Европа винаги е била това. Тя е винаги глупава, на гърба на някакво говедо и винаги е изнасилена до кръв.

Е, добре дошли.

Знам какво ще стане, но вие не се притеснявайте за това.

Аз самият ще си мълча или ще съм мъртъв. Това е веруюто на българите, наша религия и характер. Или сме мъртви, или си мълчим.

Саламалекум, алекумсалам.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!