Задава ли се финансова криза: Сорос продава акции и купува злато. Ротшилд, Сорос и Полсън вече са направили залагания за срив на еврото

Сорос

Нещо голямо може да се служи в скоро време. Акули от Уолстрийт, сред които инвеститори, банкери и фондове в последно време правят необичайни движения на фондовите пазари, което може да е свързано с очакван финансов колапс в САЩ и целия свят. Това пише журналистът Майкъл Сноудера в сайта Blacklisted News.Според него, Джордж Сорос съвсем наскоро е продал и то не на очакваната висока цена, притежавани от него акции на големи банки сред които JP Morgan и Goldman Sachs. В същото време известният финансист купувал злато.

„Защо някой ще продава под цената им акции, струващи десетки милиони долари и ще купува злато, освен ако не предвижда срив на финансовата система и обезценка на тези акции”, разсъждава журналистът.

Неотдавна в интервю за „Нюзуик” милиардерът Сорос сподели, че ситуацията в света е много сериозна и тежка, чакат ни трудни времена. Тогава той прогнозира колапс на финансовата система на света и безредици по улиците на Америка от хора, пострадали от това.

Злато освен Сорос купуват и други милиардери като Джон Полсън и Якоб Ротшилд, а и някои от най-големите американски банки. Брокери от Нюйоркската фондова борса потвърждават, че наистина в последно време масово се разпродават акции на големи компании, като сумата вероятно вече е няколко милиарда долара.

Освен злато, регистрирано е и увеличаване на покупките на боеприпаси. В медиите вече изтече информация, че социалните служби в САЩ са заявили покупката на 174 000 патрона, които ще бъдат съхранявани на 41 различни места в щатите. Агенцията за национална сигурност на САЩ също е купила над 1 милиард куршуми, сред които и такива, които могат да пробият стена.

Към това може да се добави и факта, че Якоб Ротшилд, Джордж Сорос и Джон Полсън вече са направили залагания за десетки милиони долара за срив на еврото. А това може да стане само ако финансовата система на света наистина преживее сериозна криза. /БЛИЦ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!