Карбовски: Президентът е идиот, Румяна Бъчварова да си ходи!

- Не трябва да слушаме глупавата скиорка Меркел, която казва, че няма връзка между бежанци и тероризъм

Мартин Карбовски и Иван Гарелов
Мартин Карбовски и Иван Гарелов

"Най-голямото лицемерие, зловещото предателство на европейската идея направи глупавата скиорка Меркел. Тя каза: "Сега ще приемем всички", а в момента се отметва: " Абе, май няма да приемем всички". Според мен Меркел е решила на принципа на Сорос, че й трябва работна ръка. Защото е идиот. За затварянето на границата се говори от година-две. И тук трябва да кажа какво се случва на границата - Пъстрогор, Левка, Радиново, Радовец. Това са села, в които няма хора. Идват бусове с бежанци. Пъстрогор се е превърнал от официален в неофициален разпределителен център на бежанци. А това, че казаха, че има жандармерия, Румяна Бъчварова трябва веднага да си ходи, защото там няма никаква жандармерия. Нас жестоко ни заблуждават какво се случва там", заяви разпалено Карбовски.

"Само две изречения ще кажа. Преминали са 28 хиляди нелегални имигранти. Това означава, че границата ни е отворена. Що се отнася до тактиката, ние не трябва да влизаме в капана на войната, да не я допускаме на наша територия. Русия, САЩ и Европа как можеха по времето на Хитлер да бъдат заедно, а сега не могат", коментира Гарелов.

"Не знам колко лъжат и колко са неспособни. Но трябва да се появи някакъв човек, който не реве като президента. На нас президент-идиот не ни трябва. Адекватен ли ти е президентът? МВР шефът адекватен ли е? Някой най-накрая трябва ги каже тези неща. Пичове, тази работа с толерантност не става!", категоричен беше Мартин Карбовски. /БЛИЦ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!