Защо нас ни събуват и претърсват на летищата, а бежанците – не?! (видео)

бивш конституционен съдия Георги Марков

Юнкер да си подаде оставката; трябва да заменим израза "интеграция" с "екстрадация", смята бившият конституционен съдия

„Ако някой сега реши да тръгне за Франкфурт, на летището не само ще го събуят и ще му вземат минералната вода, но дори и ще го съблекат. А бежанците никой не ги пипа. Защо това е така!?“ Този въпрос зададе в студиото на Нова тв бившият депутат от СДС и бивш конституционен съдия Георги Марков.

Според него, председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер трябва да си даде оставката. „Не може след всичко, което се случи, вчера да излиза председател на Европейска комисия и да призове да не правим никаква връзка между атентатите и бежанската вълна“, убеден е Георги Марков.

По думите му мигрантите изначално отказват да се интегрират: „Те не искат да спазват европейските правила. Те хвърлят европейския хляб. Те си палят лагерите. Не искат да стоят там, а питат за долари“. „Изграждат се стени и ще се обяви война на тази бежанска вълна. Трябва да заменим израза „интеграция“ с израза „екстрадация“, подчерта той.

„Франция и Германия са изключително виновни за това, което стана. Защото днес ни призовават за солидарност. Не може да има солидарност с безумието и глупостта. Ако Меркел иска мигрантите в Германия – ето им самолетите, превозвайте си ги!“, категоричен бе Марков.

Според него в Близкия изток няма да има мир. „Големите политици, които забъркаха това, сега трябва да излязат и да кажат какво ще се прави. Няма Европейски съюз. Има Централноевропейски съюз, който няма да се подчини на Германия и Франция“, каза бившият конституционен съдия.

„Представям си как потриват ръце шефовете на „Ислямска държава”, които виждат как орди от ислямисти преминават незаконно граници на суверенни държави, премахват заграждения, превземат гари“, допълни той.

Новият Световен Ред идва! Готови ли сте?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!