Акад. Норбеков: Давайте 10% от доходите на родителите си и ще им удължите живота

Акад. Норбеков

Вижте ценните съвети на акад. Мирзакарим Норбеков

„Ако давате 10 процента от доходите на родителите си, това ще удължи живота им“ – твърди в интервю за „България днес“ световноизвестният лечител акад. Мирзакарим Норбеков.

„Отначало те ще ви отказват. След това ще заделят тези пари и ще опитват да ви ги връщат. Тикайте им ги в ръцете на сила и ще видите интересен феномен. Чрез тях вие им давате уважение, не, давата им вътрешно удовлетворение, като вършат добрини с парите, които им отпускате“ – споделя в интервюто акад. Норбеков.

„И нека дам пример – ако пред вас лежи човек, на когото трябва да се помогне, кой ще реагира първи? Децата, юношите, тези под 16 години, не.

Старците са най-добри.

С възрастта хората стават по-чувствителни към чуждите беди и тежестта на собственото аз намалява до теглото на маково зрънце.

Колкото повече остарява човека, толкова по-малко амбиции има. И между доброто и злото избира осъзнато доброто.

Но възможностите им са ограничени. Силите също вече не са същите.

Ако искате родителите ви да живеят по-дълго, просто им давайте тези 10 процента дори да печелите милиони.

Не ви моля да ми повярвате, просто проверете.

Истината е, че всеки човек започва да старее тогава, когато си мисли, че не е потребен на никого.

Затова вашата задача като техни деца е да увеличавате потребността от тях“ – споделя акад. Норбеков.

Кой е Мирзакарим Норбеков?

Роден на 17 ноември 1957 година в Узбекистан (СССР). Автор е на уникална оздравителна методика, базираща се на 18 патента и фундаментални открития в областта на психофизиологията. В тази методика влизат упражнения за ставите, за мускулите, тренировка за кръвоносната система, гимнастика на волята, на въображението, за укрепване на имунитета, за отстраняване на кожни дефекти, за възстановяване на зрението, слуха и обонянието, гинекологичен и урологичен безконтактен автомасаж. Акад. Норбеков бе в България, за да представи последната си книга „Опитът на един глупак 3“. 

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!