Китай не може да се бори със смога (Болниците пълни, маски няма)


Китай едва се държи пред отровния въздух

Китай вече не може да се бори с мръсния въздух, а рискът от влошено здраве расте

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора в Китай!

Китай вече не може да се бори с мръсния въздух. Рискът от влошено здраве продължава да нараства, а заради гъстия смог гражданите не могат да дишат.

Нивото на прахови частици във въздуха е достигнало 1400 микрограма за 24 часа, което е дори 56 пъти повече от това, което „СЗО“ е определила като нормалното — 25 микрограма.

Облак смог, пълен с вредни частици, вече покрива изцяло един район в североизточен Китай, където би могъл да се запази за цяла седмица, предупреждават властите. Облакът се появи миналия уикенд, когато температурите паднаха, а градовете масово започнали да се топлят на въглища, съобщи CNN.

„Много градове, включително и провинциите в североизточната част на страната, използват въглища като основен източник на енергия, а въглищата значително повишават нивото на замърсяване на въздуха“, обяснява Джан Бин, дългогодишен служител в дирекцията за защита на околната среда в област Чанчун, съобщава CNN.

Освен това фермерите също допринасят за замърсяването, като започнали да горят сламата след събирането на есенната реколта. И така още повече влошават критичната обстановка.

И днес гъстия смог се е задържал над центъра на провинция Ляонин, където видимостта на някои места е намалена само на 500 метра. Гъстата мъгла, т.е. смог, е била забелязана и в части на Пекин и в други райони в няколко провинции.

В неделя, в Шънян, град с 8,1 милиона жители, са били отменени 87 полета и са били затворени магистрали, след като замърсяването на въздуха е надминало в пъти допустимото ниво.

Последното изследване доказва, че праховите частици във въздуха в Китай са достигнало 1400 микрограма в 24 часа, което е 56 пъти повече от това, което Световната здравна организация определя като норма — 25 микрограма.

Местните болници са пълни с пациенти, които се оплакват от дихателни проблеми, а магазините са разпродали всички защитни маски.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!