Вашингтон: Геноцидът над българите да се ускори

Концлагер България

Георги Котев

Такова послание беше отправено, вчера следобед, от екрана на ДС телевизията бТВ, буквално от Вашинктон, чрез лицено Симеон Дянков, известен още като Малката пица и изключително некадърен финансист, но силно въртяща се фурнаджийска лопата. 16 минутният режисиран разговор между Дянков и водещият (наистина не му знам името, а и не ме интересува) можете да видите ичуете от ТУК.

Любопитен ФАКТ! Тези от вас, които си направят труда да изгледат представлението на пицата в бТВ нека обърнат внимание на забавният елемент, след 8-та минута от началото, когато се появява надписа под лицето на Дянков (на снимката) "Без фалит на НЕК - режим на тока догодина". Работата е там, че надписа се появява почти 1 минута преди пицата да намекне за фалит на НЕК. Да, той говори за драстичен скок в цената на електроенергията, както за гражданите, така и за бизнеса. Намеква за непопулярни мерки, но не бърза да забие пирона в ковчега "несъстоятелност и банкрут на НЕК", каквито точно думи използва той, а някой зад кадър вече "знае" какво ще се случи и плясва на екрана "ФАЛИТ". Умопомрачителна телепатия! Така би си помислил някой, ако не познаваше похватите на (из)родните (дез)информационни "медии и политици".
Защо е толкова важно да внушават на народа необходимост, че НЕК непременно трябва да фалира? Защото пиесата за разграбването и е заложена още по времето когато пицата беше финансова министърка. Нали е от женски род? Нека ви припомня:

Така изглежда делът на Националната електрическа компания в износа на електроенергия, за последните няколко години. Видно от графиката след 2010-та г. (Данков е министър!) на НЕК и е забранено да поддържа предишният си дял от около 50 и повече проценти и практически е напълно изтласкана от този доходоносен сегмент, за сметка на "честни" частници, които знаят как да се разплаат с покровителстващата ги политико-енерГЕПИйна мафия. От тогава и датира старта на финансовото затъване на държавната компания.
И всичко това се случва на фонът на абсолютни рекорди по износа на електроенергия, които България въобще е постигала в цялата си 1334 годишна история:

Става ли ясно, защо е нужно час по-скоро да фалира НЕК? Износът ще продължава да расте, а новите собственици на ВЕЦ-овете на НЕК (около 30 броя, плюс язовирите и други активи), закупили ги на безценица ще си осигурят богати старини, а за нас тока ще продължава да поскъпва.

За първи път за фалит на НЕК намекна друго другарче на Борисов - бизнесменът Домусчиев, в "Пътната карта за реформи в енергетиката", която буквално 3 дни след публикуването и, и разобличаването и, беше свалена от интернет и вече никой не се сеща за нея.Вчера на сцената беше пусната пицата. В скоро време очаквайте нови-стари муцуни да ни поучават, колко е добре да търпим престъпленията им.

И за да няма съмнение, че директивата идва директно от Вашингтон точно ТРИ часа след изцепката на пицата любимата на фондация "Америка за (унищожаване на) България" "медиа" на Прокопиев, в тъмните часове на нощта поставя на най-видно място:

Симеон Дянков: Бомбата енергетика ще гръмне в лицето на правителството

Прокопиев-ите "медии" до сега НИТО ВЕДНЪЖ не са запознали читателите си, че България бележи рекорд след рекорд по износ на електроенергия за последните години. Те просто "не знаят" за това? Да де. И аз им вЕрвам.

Георги Котев 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!