Пророчеството на тибетските монаси кой ще ни спаси от самоунищожение

Индийски туристи огласиха какво ще стане със Земята след 2015 г., чули го в тибетски манастир

тибетските монаси

От години е известно, че тибетската култура е особена, че тя използва духовната власт за своето оцеляване и развитие и често дава ясни изображения на бъдещето. До такова именно виждане за света след 2015 година са се докоснали индийски туристи, които са посетили един от големите тибетски манастири. След като се прибрали в родината си, те разказали за пророчеството на монасите за това как ще се развива светът след 2015 година.

Първото, което са им казали е, че световните сили се движат от години към самоунищожение, но за щастие това няма да се случи. Въпреки това, разногласията между отделните държави ще прераснат в локални войни, като при тях тероризмът и действията в сферата на информацията и скритите действия ще са в основата.

Прогнозира се и нещо голямо да се случи в световната политика, но не се посочва точна година или дата, а само се казва около и след 2015 година. Тогава, според монасите, светът ще замре в очакване да се случи най-лошото, ще има тежки политически маневри и преговори, но с много малък напредък. Светът ще се търкаля към ядрена война, когато свръхестествена сила ще се намеси и ще ни спаси.

Когато туристите попитали дали тази сила има връзка със зачестилите напоследък случаи на поява на НЛО, монасите не отговорили нищо, но се усмихнали многозначително.

Тази свръхестествена сила обаче ще ограничи човешките възможности да моделираме сами бъдещето си. Затова след 2015 година тибетските монаси очакват светът да се отърси до голяма степен от материалното и да се обърне към духовното начало.

Хората ще се научат да уважават връзката между тялото, душата и ума, което означава, че бъдещето на планетата ни е благословено. В него технологиите ще процъфтяват, а хората най-накрая ще разберат, че духовните сили са спасявали нашия свят много пъти досега. /БЛИЦ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!