Внимание ваксинални фанатици: вашите ‘разпространители’ трябва да избягват училище в продължение на 2 седмици след всяка инокулация с ЖИВ вирус

ваксини

(NaturalNews) Параноичните родители от инфекциозни болести лесно доставят своя аргумент, че по всяко време, когато има морбили, варицела или грип в училище, всички неваксинирани деца са виновниците и е необходимо да бъдат изгонени от училище, докато не получат своите инокулации. По ирония на съдбата, ваксинираните деца са тези, които са основните „носители“ или „разпространители“ на живи вируси, с които са били инжектирани наскоро, така че кой трябва наистина да се избягва?

Научен факт е, че всяко лице, инжектиранио с жив вирус, дори ако е отслабен или „неактивен“, поради токсичния формалдехид, може да отделя вируса чрез слюнка или слуз към всяко лице, независимо дали е ваксинирано или не. Това е вярно дори когато ваксинираният „вирусоносител“ не се разболява от болестта или тези конкретни грипни щамове. Когато също вземете под внимание факта, че инжектирането на живак (тимерозал), алуминий, MSG и формалдехид отслабва имунната система, като неестествено я шокира в режим „борба или бягство“, оказва се, че енваксинираните деца са още по-уязвими към техните ваксинирани колеги, които разнасят наоколо и разпространяват живи вируси, с които те самите са били инжектирани.

За да влошат нещата, производителите на ваксини са имунизирани срещу борбата с увреждане от ваксини, защото те имат свои собствени съдилища със собствени съдии, които са платени поставени лица на индустрията. Те също имат фонд, за да поддържат родителите тихи, чиито деца страдат от разстройство от аутистичния спектър, увреждане на мозъка, увреждане на централната нервната система и други резултати на химическо насилие от типичния ужасяващ ваксинен график на CDC. С други думи, ако всяко дете остава вкъщи, вместо да ходи на училище в продължение на две седмици след инокулация с всеки жив вирус, те ще пропуснат толкова много училище, че никога няма да могат да завършат даден клас, съгласно препоръчвания график за ваксини на CDC.

Разпространяване на живи вируси съгласно уебсайта на CDC

Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC) разчита на това, обществеността да НЕ чете, синтезира и използва информацията, която публикува на своята интернет страница, и повечето американци нямат представа, че най-важната информация не е по телевизията или във вестниците. На страница 5 от PDF с 14 страници на уебсайта на CDC, обществеността е предупредена:

Фекално разпространение на вируса от ваксината е оценено в група от лица, приети през изпитанията на фаза III. Ваксинният вирус се разпространява от 9% от 360 бебета след доза 1, но нито едно от 249 и 385 бебета след дози 2 и 3, съответно. Разпространението е наблюдавано още първия ден и най-късно до 15 дни след доза. Потенциалът за предаване на вируса от ваксината не е оценен в проучвания. В пост-лицензирана оценка в Съединените щати са събрани проби от изпражнения от бебета в продължение на 9 дни след първата доза. Ротавирусен антиген се открива в изпражненията на 21% от 103 деца, най-рано през ден 3 след ваксинацията и най-късно до 9 дни.

Нека просто си повторим това още веднъж: разпространението е наблюдавано най-рано един ден и най-късно до 15 дни след една доза, и рискът от предаване на вируса от ваксината не е бил оценен в проучвания.

През 1955 г., вирусът Полио е НЕВЯРНО деклариран „ваксината чудо на века“

Годината е 1955 и инокулирането с вирус Полио е обявено за „безопасно, мощно и ефективно“ и издадено като новата „ваксина чудо на века“ по целия свят. Веднага след провъзгласеното лекарство за превенция на Полио, Фондацията за детски паралич пуска изявления за пресата във всички форми на разположение на медиите, че д-р Джонас Салк е измислил и тествал това лекарство чудо.

Фондацията призовава за производство на достатъчно ваксини за заразяване на повече от девет милиона деца и бременни жени. Американската Преса и Радио обявяват победа за Салк и „най-голямото медицинско откритие на века.“ След това идват бедствените новини: ваксинирани деца започват да развиват полиомиелит. Все повече и повече случаи са били докладвани всеки ден, включително сателитни случаи, когато родители, братя и сестри на заразени деца са били заразявани с болестта, дори когато ваксинираното детето не страда. Това е ефект на „носител“ и „разпространител“, който науката по-късно ще открие, че се случва с морбили, паротит и полиомиелит. Ваксинираните деца са станали новите носители, а западната медицина ще обвинява всичко друго в името на спасяването на Голямата Фарма и новото царуване на инвазивна, канцерогенна, имунно-компрометираща и неврологично-нарушаваща медицина.

Епидемия на морбили в Дисниленд се разпространи по същия начин: от разпространители.

Епидемията от свински грип се разпространи по същия начин: от разпространители.

Сезонният грип се разпространява по същия начин: от разпространители.

Следователно, ваксинираните имат отслабен имунитет от токсините в днешните ваксини и са по-податливи да хванат живи вируси от разпространители, „стадото“, с което се обграждат, в училищата и на работното място. „Колективният имунитет“ е измислица и винаги е била такава. Това е съобщение за обществена услуга.

Източник: http://www.naturalnews.com

Автор: S. D. Wells

biopogled.com 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!