Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рецепта на руски лекар подобрява зрението и смъква диоптри

Легендарният Филатов лекувал пациентите си и с алтернативна медицина

ореги-лимон-мед-алое

В офталмологична клиника през 60-те години, освен стандартното медицинско лечение, един руски лекар, офталмолог и хирург на име Владимир Петрович Филатов препоръчва на своите пациенти да приготвят тази рецепта като алтернативно средство за подобряване на зрението и предотвратяване на неговото по-нататъшно увреждане.

След като рецептата бива предоставена на хората, те започват да я използват масово, а резултатите от нейната употреба остават забележителни.

Филатов е бил признат за най-добрия офталмолог на Русия, а по-късно е построена клиника на негово име.

Вижте рецептата.

Необходими продукти:

500 грама смлени орехи

300 грама пчелен мед

100 грама сок от алое вера

3-4 лимона

Начин на приготвяне: Изсипете меда в отделен съд. Към него добавете орехите, алоето и прясно изцедения сок от лимоните. Разбъркайте добре съставките с помощта на дървена лъжица до образуване на хомогенна смес. Изсипете получения продукт в съд с херметическо затваряне и го съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Начин на приложение:

Консумирайте по 1 супена лъжица от сместа 3 пъти дневно, 30 минути преди всяко хранене.

Забележка:

Избягвайте консумацията на алое вера, ако страдате от бъбречни заболявания, проблеми със стомашно-чревния тракт, възпалителни процеси на женски полови органи, сърдечно-съдови заболявания, туберколоза, хемороиди и по време на бременност. /blitz.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!