Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Слатински попиля Плевнелиев: Никога такава въпиюща неграмотност не е яхвала България!

Некадърността в държавната администрация е заплаха за националната сигурност, казва той

Николай Слатински

Никога такава въпиюща некадърност не е яхвала България и не я е изтезавала с бруталната си некомпетентност, неподготвеност, неоправност и неразумност. Така изригна по адрес на държавния глава Росен Плевнелиев специалистът по национална сигурност Николай Слатински в профила си във "Фейсбук".

Припомняме, че той беше депутат от СДС, а след това и съветник по национална сигурност на президента Георги Първанов. „Някога, разделяйки се с него след първия мандат с президента Първанов, аз му бях подготвил анализ, посветен на непрофесионализма в държавната администрация като нарастващ и настъпващ риск за националната сигурност.

Сега, секретарят по националната сигурност на президента Плевнелиев, разделяйки се с него след първия (и вероятно последен) негов мандат, би трябвало да му подготви анализ за некадърността в държавната администрация като ескалираща и осъществила се заплаха за националната сигурност.

Никога такава въпиюща некадърност не е яхвала България и не я е изтезавала с бруталната си некомпетентност, неподготвеност, неоправност и неразумност”, пише Слатински в профила си./БЛИЦ

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!