Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Владимир Путин с часовник чудо: Сочи времето и активира бомби

Владимир Путин

Владимир Путин с часовник, който ще ви изуми

Мислехте си, че само Джеймс Бонд има такива джаджи? Грешите. Руския президент Владимир Путин притежава такова чудо на техниката на ръката си, че и на световни лидери като Ким Чен Ун им се изправят косите като го видят. И с основание.

Този часовник, през последните две години е тестван в най-различни екстремни метеорологични условия. Работи при всички ситуации без проблем и няма никакви затруднения да функционира при температура от — 50 до +50 градуса по Целзий.

Устройството носи името „стрелец“, а най-невероятното е, че работи без грешка дори при ядрена експлозия. Освен това се отличава и с функцията за позициониране и призиви за помощ. Освен Владимир Путин, който притежава най-модерната версия, с него са оборудвани и почти всички армейски части на руската армия.

Умният часовник поддържа постоянна връзка с командния център чрез защитена цифрова връзка и подава сигнал с помощта на тайни вълни, които практически е невъзможно да бъдат засечени. Ако някой се опита, ще предизвика толкова силни електронни смущения, че с лекота ще бъде разкрит. При нужда от спешна помощ, часовникът ще изпрати сигнал до базата.

Ако притежателят му спре да диша или не реагира 45 секунди, часовникът изпраща сигнал за тревога. Същото нещо се случва, ако войникът е отвлечен, ако поради някаква причина той да напусне територията, на която се намира, или ако просто е свалил часовника от ръката си. След изпращането на алармата, часовникът става един вид фар, който насочва спасителния екип към мястото, на което се намира човека. Моделът краси и ръката на Владимир Путин.

Съоръжението може да информира и за координатите на определено място и съвсем точно да доведе притежателя си до съответната позиция. От самото си начало е предназначен за военни лица, при извършване на операции на отдалечени военни обекти, но и руския президент се сдобил с такъв, който включва и някой функции, като активиране на ядрено оръжие. Нещо като черното куфарче на Обама, но в мини вариант.

Часовникът е бил изложен и на EMP (Electromagnetic frequency impulse), подобен на този, произвеждан от ядрена експлозия. „Стрелецът“ е вече в употреба, като го използват офицери в Контролния център за национална отбрана в Москва. Според някои данни, предишната му версия е била използвана миналата година по време на зимните олимпийски игри в Сочи.

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!