„Бежанци“, или „бойци от армията за нахлуване“? Или просто пришълци?

„В политиката няма нищо случайно.Ако нещо се случи, то така е било замислено.“ Франклин Д. Рузвелт – президент на САЩ 

Послушните атланто-дезориентирани българоезични СМРАД дружно, месеци наред, настояваха да наричат тази черно-кафява сган от 20 и нещо държави „сирийски бежанци“. Ако това словосъчетание беше вярно, Сирия ще се окаже не само по-голяма държава, и империя от съвременните САЩ и Китай, но даже и от бивши СССР, и империите на Атила, Чингиз-хан, и Александър Македонски. Плиснала се е на 3 континента, заета да произвежда не някакъв интересен хай-тек, или суровини, а…главно „бежанци“. Бежанци от всички цветове на кожата, от всички раси, от всички възрасти, но само от една религия…“Бежанци“ в такива индустриални количества, пред които т.н. от историците „велико преселение на народите“ изглежда като ученическа екскурзия с 1 автобус. 

СМРАД* дружно ни показват снимки на удавени деца, на разплакани забрадени жени, на напрегнати кафяво-черни лица по границите, и ни убеждават, че не сме хора, нямаме милост, нямаме човещина, и състрадание, ако веднага не приемем хиляди, десетки хиляди от тези …хора в държавите си, в градовете и селата си, в домовете си.

Трябва да ги обгрижим, да ги осиновим, да ги спасим от ужаса на войната! 

Чакайте, за коя война става дума?

бежанци?

Някой да ми покаже война, която върви в над 20 страни, на 3 континента? Ами ако това си е вярно, това си е истинска световна война, 3, или 4, въпрос на класификация, но въпреки всичко – световна!

Аз лично знам за война в бивша Украйна, в Сирия, в приграничните държави: Турция, Ирак, в Йемен…други войни в близките 1000-2000 км да ни кажете? 

А, да, „сирийски бежанци“!

Значи, става дума или за държавата Сирия, в Близкия изток, на 1200-1500 км от нас, или за някаква друга, огромна световна империя „Сирия“, с 23 губернии, които нас неизвестно защо са ни лъгали, че са самостоятелни държави.

Втория вариант не е за хора, които са наред с главата си, затова да обсъдим първия. За близкоизточната Сирия.

В тази близкоизточна Сирия преди войната, определена за „гражданска“ (а всъщност, на коалиция от държави) живееха 22,46 млн население.

По религиозен състав са 86% мюсюлмани (от които 82%: сунити, останалите: алевити, шиити, измаелити), и над 10% християни (православни, и католици). 

Това означава, че поне 2,25 млн от населението са християни! Там са християнски храмове от времето на Иисус Христос, на древните арамеи, там е Маалула (всъщност, вече е няма, изклана, и унищожена е), където хората са говорили на езика на Иисус Христос: арамейски, там е древната Палмира (вече също унищожена, и ограбена), там са стотици християнски храмове, манастири, древни светини, които…да, също вече са унищожени…повечето от тях. 

Накратко, на Сирия, и християните там им се случи това, което направихза да „се случи“ на Косово и Метохия (както е истинското цяло име на това място), където в сърцето на Балканите са били стотици християнски манастири, храмове, параклиси, нещо като сегашния, последно останал Атон на полуострова. Да, не искам да подсказвам, но истински се страхувам, че следваща цел на демонократизаторите, атланто-дезориентираните с еврогейските „ценности“ ще бъде унищожаване и на Атон. Не географията, а християните, и християнството в него. Близките години ще покажат. 

Сега, да се върнем на темата.

„Бежанци“, или „бойци от армията за нахлуване“. 

Дайте да направим кратък списък на основните характеристики: 

1. Всички те пресичат „зелена граница“. Тоест, настояват да са нелегални, да нарушат закона. 

2. Всички те са без документи. По-точно – захвърлени, или оставени в Турция. Нарочно, няма „без да искам“. Това им дава свободата дружно да лъжат, че са родени където си пожелаят, когато си пожелаят, че се казват както те в момента си решат, и принадлежат към избрана на момента народност. Тоест, да лъжат организирано. Защо „организирано“? Защото няма как да обясниш иначе факта, че според данните на миграционните служби най-често, почти в 90% от случаите, те са родени на 01.01….в една и съща година. 

3. Всички те са мюсюлмани. Християни няма. Въпреки, че няма по-клана, по-избивана, по-тормозена общност в района на тази война, където безчинстват „Сирийската свободна армия“, „Ал Нусра“, ИДИЛ, и други подобни бесни кучета на войната на САЩ, от християните. Тях просто ги колят така, както промишлените скотобойни могат само да завиждат. Тях ги разстрелват така, както хитлеристите са правили в Бабий Яр: организирано, под строй, дисциплинирано, и високоефективно. В индустриални количества: с десетки, и стотици наведнъж. Къде са бежанците християни? Към това ще се върнем по-късно. 

4. Всички те пресичат Турция, която е доста уредена, строга, и направо казано полицейска държава: там никой не може не само да пресича граници незабелязано и безнаказано, но даже и да се придвижва из страната просто така, без полицията да знае, и да е дала съгалсието си за това. Прехода им през Турция е над 1000 км, като се налага да се пресича не само страната, столицата, и административните и области, но и Босфора, което няма как да стане незабелязано, като да преджапаш Марица в горното течение през плитчините в големия августовски пек. 

5. Почти всички те са мъже.

При това: мъже около 30 години, или до 30 години. Здрави, мъже с по военному мрачен и строг поглед. Къде са жените, децата, дебелите, и старите хора, не е ясно. Ясно е, че в исляма не е прието да си зарязваш семейството, ако се преселваш някъде, или ако наистина бягаш от ужаса на войната. Иначе излиза, че младите им мъже бягат, а жените, децата, старците, и дебелите са останали да и се насладят докрай, на тази война. 

6. Всички те не са бедни.

Те са платили около, или даже доста над 3000 евро на каналджиите, и мнозинството от тях имат около 10,000 долара/евро кеш в тях. Когато наивните будали в страни като България се опитат да ги трудоустроят (нали са бедни и нещастни бежанци?), и да им предложат работа за 500-600 лв, те отказват – не искат да работят за такива пари. Когато им предложат помощи, събрани от населението: дрехи, храна, одеала, неща за бита, те ги изхвърлят – от неверници и гяури такава помощ не искат. 

7. Всички, или поне мнозинството от тях имат боен опит.

Естествено, не на страната на държавата Сирия. Иначе щяха да се възползват от официалното предложение на посланика на Сирия в България, негово превъзходителство Башар Сафия, от 12.11.2013 година, където той напълно отговорно каза: „Сирийската държава поема всички транспортни и други разходи и грижи по завръщането на сирийски граждани, и заселването и устройването им в безапасни райони на страната, контролирани от сирийската армия„.

Източник: https://www.youtube.com/watch?v=Zf50lUJTbfQ

От това по-ясно, и по-хубаво предложение, звън за душата на всеки истински бежанец има ли? „Е, да, ама не“, както казва един местен зевзек. Те не искат да чуят, и да знаят за завръщане в Сирия.

Защо?

Ами защото в мобилните телефони на доста от тях се вижда, как самите те режат глави на хора, или празнуват рязането на главите на хора с други главорези. Вижда се, че са били с униформа, и са убивали не само сирийската армия, но и мирно население. Вижда се, че те са част от един сборен контингент от над 80 държави, които се събират от цял свят, отиват в лагерите за подготовка в Либия, от там в Турция, и се бият не само за ислямски халифат, но и за пари. Те са наемници, с точен ценоразпис.

Доста от тези данни те необмислено, но за сметка на това честно, и открито са публикували даже и в обществените мрежи, където буквално се хвалят, и разказват за това.

Какво завръщане в Сирия, при това положение? 

Любомир Чолаков в обществената мрежа Facebook задава няколко интересни, и основателни въпроси: 

Защо „бежанците“ не бягат в техни културно, религиозно близки и МНОГО БОГАТИ! Страни като Кувейт, Емиратите, Саудитска Арабия?

Много просто: защото на границата ще ги застрелят. А когото приемат, няма да му дават социални помощи за „самотни майки“ и пр. – то там не може и да има „самотни майки“.

Нахлуват в Европа, защото в Европа не ги застрелват на границата, а им дават социални помощи за „самотни майки“ и пр., с които помощи мъжете около „самотните майки“ си живеят като бейове и презират глупавите европейци, които ги хранят. 

Любопитен въпрос №1: защо в Европа не застрелват нелегалните имигранти на границата, както е правилно да се постъпва с всеки нарушител на границата, който на всичко отгоре не е никакъв „бежанец“?

Любопитен въпрос №2: защо на нелегалните имигранти се дават социални помощи, за които те нямат никаква заслуга и трудов стаж? 

Любопитен въпрос №3: дали Европа се управлява от безмозъчни идиоти?

Любопитен въпрос №4: дали Европа се управлява всъщност не от безмозъчни идиоти, а просто от долнопробни слуги, обърнати с вирнати задници към Вашингтон, тоест, към Уолстрийт?

Истината е, че голяма част от тези „бежанци“ казват, че искат да стигнат до Германия, където да си ползват всички социални благини на тази държава, и да си живеят, без да работят. Много от тях направо си признават, че са напуснали страната си (ако са от Сирия), за да не бъдат призовани в армията. Тоест, става дума за обикновени дезертьори, които се правят на бежанци, за да заблудят глупави наивници, като…вие се досещате. Но това е направо малката беля.

Интересен въпрос е и с поведението на официалните ръководства на страните в ЕС: Те дружно мантруват едни и същи безумици, че трябвало да се приемат тези хора (но от други, не от тях), че изграждането на граница между България и Турция е нещо много лошо, възмутени са от намерението на Унгария да изгражда граница със Сърбия, и изобщо, се занимават с пряка пропаганда с клишета, със стъклен поглед, и лицемерни гримаси „Приемете тези нещастни бежанци у вас! (Но някак си не у нас)“.

Всичко това е на фона на бурното неприемане и на тази политика, и на този черно-кафяв поток, кандидатстващ за социален паразитизъм на тялото на и без това обременените евро-икономики, потънали в дългове, разруха, и разпад на институциите, и държавността.

Народите не искат, туземните говорещи глави обаче лъжат, че искали, че така било правилно.

В същото време веднага прави впечатление, че това е поведението, това е говоренето на страните от континентална Европа, от континенталния ЕС. Мъгливият Албион и дума не дава да се издума, и да се допусне нахлуването даже на единици от тези „бежанци“ през тунела под Ламанша. Англия още от самото създаване на ЕС стои отделно, без евро, много от правилата за ЕС не важат за тях, те винаги са отгоре.

И не, това не е някаква тяхна хитрост. Това си е замислено още от самото създаване на ЕС като такъв. Имам предвид – на тази версия на ЕС, не на оригиналния, от времето на генерал Де Гол: „Съюза на въглищата, и стоманата“. ЕС е замислен като подчинен инструмент на Pax Americana, на САЩ+Великобритания=Британската империя в наши дни. Този подчинен инстурмент може, и трябва да бъде пазарна зона, но като технологична, индустриална, политическа, и военна зона трябва да бъде подчинен. И всички средства, включително и смяна на демографията, са добри за това.

Забележете: тези, които буквално заставят марионетните европейски „говорещи глави“ да говорят с каменни лица и стъклен поглед тези вредни и за народите им, и за тях самите безумия, изобщо не смятат да следват подобна политика:

САЩ не искат имигранти. Европа да се справела с тях„. Документ:http://news.ibox.bg/news/id_1892822580

САЩ, както са си разстрелвали нарушителите на мексиканската им граница като зайци, така си ги и стрелят и в наши дни.

Нищо ново.

Връщайки се на коментара за основните характеристики на тези „бежанци“, критерия вероизповедание.

Само Словакия настоява, че ще приеме като „бежанци“ само християни. Източник:http://www.segabg.com/article.php?id=765579

Това показва две неща: 

1. Словакия е може би единствената не само от източноевропейските страни, а дори и от цяла Европа (донякъде с изключение на Унгария), която има някакъв, макар и малък суверинитет за взимането, или поне за изговарянето на подобни решения. Има за какво да се поучим от Словакия. Въпреки, че аз си имам обяснение за тази тяхна привилегирована в известен смисъл позиция.

2. Словакия всъщност казва, че няма да приеме никакви „бежанци“. Защото християните сред тях са единици, или липсват напълно.

Какво изобщо става с християните в Сирия?

Това са над 2 млн народ! И огромната част от тях са избити, прогонени, тормозени, храмовете им са разрушени, домовете им са изтърбушени, и ограбени!

Къде са? 

Най-близките големи лагери за „бежанци“ са в Турция. Почти в пряко съседство с едни други лагери, където се събират, за да нахлуят в Сирия същите тези интернационални бесни кучета на войната, които създават истинските бежанци като такива.

Цинично, и практично: да контролираме и двата потока. Това е политиката на нео-султан Ердоган.

В тези лагери бежанците (там са без кавички), са над 2 млн народ вече. Към нашата зелена граница обаче Турция, като добър комшия, прекарва само мюсюлманите с гореизброените характеристики, и то, като им вземе документите за самоличност, и надлежно ги инструктира – какво да говорят. Пускат ни ги на бройлерни партиди през разрушената граница, предавайки щафетата от техните каналджии към каналджиите от България, най-често турчеещи се цигани. Като, разбира се, преди това са си взели каналджийската такса: над 3000 евро на калпак, и документите на всеки един. За в случай, че се върнат – за да знаят те поне кой какъв е, и откъде е. 

Остава обаче въпросът: къде са християнските бежанци?

Явно не са у нито един от другите преки географски съседи на Сирия: нито в Израел, нито в Йордания, нито в Ливан… За страните от Арабския полуостров, естествено, и дума не може да става. Там не приемат даже и същите тези единоверци сунити, въпреки, че плащат щедро както за „бесните кучета на войната“, така и за „джобни пари“ на „бежанците“, с които напомпват Европа сега. Плащат, и блъскат този троянски кон през несъществуващата вече стена на Европейската Троя. По „препоръка“ от Големия Бял Господар отвъд океана, разбира се.

Не се шегувам: нашата Европейска Троя е разградена, без стени. По настояване на същия Голям Бял Господар (отвъд океана, или Ламанша).

Ето ви само две доказателства: вижте какво става на „границата“ Гърция-Македония:

1. https://www.facebook.com/euronews/videos/10153322712118110/

2. https://www.facebook.com/728998940542658/videos/761562643952954/

…и в Унгария: https://www.facebook.com/euronews/videos/10153329705708110/

Тази напаст не може да бъде спряна нито с добра дума, нито с алтава полиция, нито с липсваща граница.

Въпросът с християнските бежанци остава открит, за мен поне. Ако вие знаете нещо достоверно, кажете, покажете, докажете. 

Искрено ви препоръчвам материала: „Забравете Европа, която познавахте някога“. Източник: http://glasove.com/categories/na-fokus/news/novoto-prishestvie-za-stariya-svyat

Все по-често се хващам, че го мисля с почти същите думи. 

„Как така!“ – възкликва доктор Ахмад и жълтеникавото бяло на огромните му африкански очи се пълни с кръв.

– Аз нямам претенции към сърбите. Засега. Но Гърция, Унгария, Словакия, Хърватия – те са членки на НАТО. Да, те не са бомбардирали моята страна, но нали са плащали пари за военния бюджет на НАТО? Нима не са изпращали свои войници в Афганистан и Ирак? Няма да им се размине наказанието. НАТО заля с кръв целия Близък изток и сега слабата Европа, която даде власт над себе си на американския Сатана, ще бъде унищожена. Нашите жени ще нараждат деца. След пет години лицето на Европа напълно ще се промени. Аз не се радвам от това. Уважавам великата европейска култура и не искам вместо църкви тук да стоят минарета. Но така ще бъде. Това е възмездие. Иншаллах!“

Започнахте ли да разбирате?

Нео-колониалистите, старите колониални държави, които запалиха държавите и къщите на тези хора, ни направиха съвиновни (!), без да сме ползвали благата на тези колонии с векове, като тях. Купиха, шантажираха, назначиха българоезични „говорещи глави“, и ни направиха, без да са ни питали, съотговорни за техните нечовешки и сатанински постъпки в страните на тези 80 и нещо „сирии“. 

В ютуб можете да видите https://www.youtube.com/watch?v=DGdZv0CXRRE какво правят тези арабски „бежанци“ в сръбското градче Канижа. Как, според вас, са стигнали дотам? Всъщност, защо ли ви питам – идете в Харманли, в Пъстрогор, в Свиленград, в центъра на София, и ще разберете. И това е само началото.

Пророчески са думите на полковник Гаддафи, часове преди смъртта му:

___

„«А сега слушайте внимателно, хора от НАТО! Вие бомбардирате стена, която спира потока от африканската миграция в Европа. Стена, която спира терористите от „Ал Кайда“. Тази стена беше Либия. Вие я разрушавате. Вие сте идиоти! За тези хиляди мигранти от Африка, за поддръжката на Ал-Кайда ще горите в ада. Така ще стане. Аз никога не лъжа. Не лъжа и сега.

Казано е часове преди смъртта му. 

Руската журналистка Дарья Асламова даже пише статията „ЕС, или Съединени мюсюлмански щати“. Източник: http://www.blagovremie.com/content/%D0%B5%D1%81-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D1%8E%D1%81%D1%8E%D0%BB%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B4%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0 

Такива статии и материали вече има много.

Всички те описват какво става. Какво става в нашия случай е равно на „симптоми„. А сега ще ви кажа – каква според мен е диагнозата, и какъв е причинителят, и патогенезата(механизмът на развитие на болестта). 

Всичко се обяснява достатъчно логично и ясно чрез геополитиката. 

Ще го кажа тезисно, защото много от твърденията по-долу съм ги доказвал вече в други свои материали и публикации, и в случая ще спестя повторението на обосновките. 

1. САЩ (Pax Americana) са в криза.

Не просто в криза, а в най-страшната, смъртносна криза за цялата си история. Криза, развръзката на която ще започне да настъпва именно в наши дни, в близките месеци. Тя ще продължи години, но не и десетилетия. 

2. Решенията на всички кризи досега САЩ (условно понятие – имам предвид господарите на ФЕД) са решавали чрез войни.

Локални или световни, за тях няма значение. „Войната е нашата жътва!“ беше казал един от главите-собственици на ФЕД днес. Войната дава възможност да се печелят средства от оръжие, да се подчиняват народи, държави, и икономики, да се облагат с гигантски дълг за възстановяване, да се изписват стари дългове (които не ни харесват), и да се създават нови (от които ние да печелим). Войната освен всичко друго позволява и съкращаване на населението, което влиза в един от главните приоритети на световните банкстери. 

3. САЩ като представител на таласокрацията (морското чудовище, по възприятията на геополитиката) имат стари, извечни, и естественни геополитически противници. Това са страните, държавите, и народите на телурокрацията (земното чудовище).

Класически примери за телурократични държави са: Руска империя-СССР-Русия, Китай, Индия, Иран. Голяма част от страните ЕС днес обаче попадат в същата класификация: Украйна, Балканите, Румъния, Унгария, Австрия, Полша (особен случай), Чехия, Словакия, Швейцария (друг особен случай).

Това означава, че отлагането на кризата, смекчаването, но не и отмяната и минава през необходимостта от унищожаването на естествените геополитически конкуренти, и тяхното пълно подчинение – много по-еднозначно, жестоко, и тежко, отколкото през 1990 година. 

Приоритетите по време и по важност са (1) Русия (като широко понятие), (2) Китай, и (3) ЕС (като технологична зона, политическа, и военна независимост, които трябва да бъдат ликвидирани). 

4. Решението на задачите отгоре става с политически, икономически, и военни средства

Политически означава външно и вътрешнополитически въздействия (управление на васалните, марионетни, колониални, и протекторатни „правителства“, а всъщност „говорещи глави“ чрез агентурата и посолствата на САЩ там). От тук произтича липсата не само на умно, а даже на просто нормално и здравомислещо говорене у почти всички формални ръководители на васално-колониално-подчинени държави. 

Икономически означава финансово-монетарен рекет чрез финансовата система в света, която е монополна за федерално-резервните САЩ и за тези ключови 30-32 страни в света, където се определя всичко важно. 

Военно означава чрез армия.

Но… тук има проблем. Понеже американска армия, точно както и натовска армия (която пак е американска) като такива няма, някой трябва да воюва.

И такъв някой ни трябва с хиляди, за да воюва, убива, и да решава, и постига резултати. Да осъществява нашите цели, но в никакъв случай да не бъде свързван пряко нито с нас (САЩ), нито с ЕС. Ншата грижа е да контролираме командирите им. И ние знаем, как се прави това. 

Кой е този някой, в такива индустриални, стохилядни количества, набирани от 80 и нещо „сирии“, във вид на муджахидини, талибани, Ал-Кайда, Джабхат-Ал Нусра, Сирийска свободна армия, ИДИЛ, и т.н.? Даже няма да питам – кога е започнало това. Защото е започнало през ноември 1973 година, но това е друга тема. Днешните щатски дипломати честно си признават, че ИДИЛ е тяхна армия:

Американски дипломат: САЩ създадоха „Ислямска държава“„Преди известно време САЩ съвместно със Саудитска Арабия и Пакистан се занимаваха с вербовка на най-жестоките, неконтролируеми мюсюлмани и араби в целия свят, които изпращаха в Афганистан за борба със Съветския съюз. После те осъзнаха колко изгодно е това: разполагаха с цял легион обучени и добре въоръжени фанатици, които да бъдат използвани за сваляне на правителства и дестабилизация на страната, която не се харесва на САЩ. За съжаление, тази групировка просто си смени името. Отначало бяха муджахидини, после – „Ал-Кайда“, а сега – „Ислямска държава“ .

Източник: http://news.ibox.bg/news/id_812663768

Кой е този някой, който във вид на „бежанци“ ще нахлуе отново в такива стохилядни, милионни количества в конкурента ЕС, и чрез другостта си и специфичния си религиозно-културен код ще принуди страните на старата Европа да поемат издръжката им, вместо нас, но при това ще запазим контрола над техните командири, за да ги активизираме, когато поискаме?

Или чрез този „някой“ да шантажираме страните от старата Европа, за да слушат и да дават винаги и всичко, каквото, и когато поискаме от тях? 

Да продължавам, или вече разбрахте отговорите на извечните въпроси:

1. Quo bene, Quo prodest? Кой има полза?

2. Кой има възможност (организационна, финансова, технологична)

Въоръжавайте се, но не с търпение!

Видовден идва! Но за тези, които оцелеят!

___

СМРАД* = средства за масова реклама, агитация, и дезинформация. Отличителна черта – лъжат, мамят, крият истината. Работят за наша сметка, но в полза на чужди държави.

Източник: https://www.facebook.com/notes/918300134874480/

http://30dumi.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!