Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Коцето-Калки нападна бежанците: Те носят само зло!

Коцето-Калки е категоричен, че бежанците са организирано зло, което ще съсипе нацията ни

Коцето-Калки

Коцето-Калки не смята бежанците за несретници, а за нашественици, целящи да превземат страната ни

Коцето-Калки нападна бежанците, заявявайки, че те носят само зло. Зъболекарят-музикант от самото начало на бежанската криза не крие крайно негативното си отношение към мигрантите, които не иска на територията на страната ни. „Те са организирано зло и са планирали много добре действията си“, убеден е той. И допълва, че основната им цел е да подменят населението на Европа с ново, послушно такова, което да се подчинява на заповеди.

„Това са нашественици, които са тук, за да превземат и България, и Европа“, убеден е Калки. И изобщо не осъжда постъпката на граничния полицай, който застреля бежанец при опит на група от 54 незаконни мигранти от Афганистан да навлезе навътре в страната. Нещо повече, той заяви, че шестима от мъжете в групата са с доказани криминални изяви в страната си.

Певецът не пропусна и кървавият атентат на летището в Бургас, който за него е показателен за нещата, които се случват в България. Тъй като подобни терористични атаки ще зачестят, ако продължим да допускаме масово навлизане на бежанци в родината ни, предават от vsekiden.com.

И за да заблудят медиите, на всяка група от по 50 мъже, се слага по едно семейство, в което задължително трябва да има възрастна жена и малко дете. И когато се наложи да се правят снимки, именно те биват изтиквани на преден план, за да се предизвика съчувствието на гражданите на държавата. /razkritia.com/

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!