Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В зъб на полицай от САЩ е намерен извънземен микрочип

В зъб на полицай от САЩ е намерен извънземен микрочип

Бившият полицай от Олбани (САЩ) Уоли Хансън, който е на 67 години, по време на посещение при зъболекар бил много изненадан, както и самият зъболекар, който открил в зъба на пациента микрочип.

Хансън казва, че няма никаква представа как загадъчния имплант се е оказал вътре в зъба му, а зъболекарят, д-р Фред Уелингтън заявил, че по време на последния преглед на този пациент преди година, никакви предмети не е имало в зъбите му. Кой, кога и как е имплантирал това необичайно устройство в неговия зъб, Хенсън не знае.

Уплашен сериозно, Хенсън веднага се свързал с хора от ФБР, които много се заинтересували от неговата история. Хенсън бил извикан във Вашингтон за по-задълбочени изследвания в лабораторията на ФБР. Съдебно-медицинските специалисти заключили, че обектът в устата на Хенсън е малък предавател и може не само да предава сигнали , но също така и да приема. Да открият честотата, на която тече комуникация, от ФБР все още не са успели.

Журналисти научили историята и веднага се свързали с ФБР:

Колко често имплантът изпраща сигнали?

„Не сме сигурни, но изглежда, че най-малко четири пъти на ден . Те са много кратки и е лесно да се пропуснат, така че сигналите могат да бъдат реално повече. Някои от тях продължават само една стотна от секундата, но , въпреки малкото време за предаване, преминава голямо количество информация , както от устройството, така и към него“.

Кой е поставил на г-н Хенсън имплант в зъба?

„Все още не знам, но това може да бъде всеки, от някаква корпорация или чуждо правителство , които по този начин ни шпионират . Ние не сме готови да дадем точен отговор“.

Открихте ли вече какво именно предава този чип?

„Това е някакъв код, но не е обичайният двоичен код. Това е странно, това е някакъв код неизвестен за нас. Ние не знаем каква информация се предава от устройството и каква постъпва в него.“

Вие опитвахте ли да го извадите?

“ Да, ние се опитахме да извадим устройството, но в този момент в него започнаха да се случват негативни процеси, които могат да повлияят на здравето на потребителя. Очевидно, това е направено умишлено, за да може устройството да се изключи, при опит да бъде извадено. Ние също така не можахме да извадим и зъба, защото устройство е свързано с нервите на зъба. Ето защо, ние трябва да го изучим, докато е в устата на г-н Хенсън „.

ФБР все още не е в състояние да разчете кода , или да определи произхода на импланта. /nepoznato.energetika-bg.com/

Бивш офицер от ВВС на САЩ разказа за отвличане от извънземни

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!