Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Америка в шок! Тестват 20 години биооръжие върху нацията

военните тестват биохимично оръжие върху нацията

Цяла Америка е в шок, военните тестват биохимично оръжие върху нацията 20 години

Америка е в шок! Скандални разкрития за истински опит за геноцид върху населението, чрез тестове с биооръжие, правени повече от 20 години върху американски граждани, предизвикаха бурни реакции. Преди броени дни бе разсекретен документален филм на американската армия, от който се вижда, как в период от 20 години американското население е било обект на тестове с биохимични оръжия от собствената си армия. И дори официалните власти не са подозирали.

Оказа се, че цели 20 години американската армия е извършвало тайни тестове с биологични „симуланти“ над собствения си народ, наблюдавайки какъв ефект би имала една атака с биохимичните оръжия на САЩ. В армията казвали на войниците, че симулантите са безвредни.

В периода от 1949 до 1969 година, американската армия е извършила над 239 опита над американския народ, като тестовете са имали за цел симулиране на атаки с биологично — химическите оръжия на САЩ. Тогавашните американски власти били убедени, че използват безвредни „симулатори“ на истински биохимични оръжия. Истината обаче се оказала по-различна. Ползвали са се истински опасни вещества.

Авторът на книгата „Clouds of Secrecy: The Army’s Germ Warfare Tests Over Populated Areas“ Леонард Коул, документира тестовете и установява, че така наречените „безвредни“ пестициди „днес се третират като патогенни“, пише Business Insider.

Филмът на американското министерство на отбраната от 1952 година, който наскоро е бил разсекретен и е публикуван на 30 септември тази година, разкрива ентусиазма, с който американското министерство на отбраната по това време гледа на тестовете. С оглед на днешната глобална геополитическа ситуация, шокиращо е, с какъв тон и отношение е бил заснет този филм, пише още изданието.

„Government Attic“ публикува копие от филма на 12 октомври, а в същото време е потвърдена и неговата автентичност, като е бил сравнен с оригинала, който се намира в американския национален архив. Филмът продължава 15 минути, а с какъв ентусиазъм американците са тровили живота на собствения си народ, най-добре е да видите и да прецените сами. /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!