Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Директорът на Руския институт за стратегически изследования: Има ли световно правителство?

Леонид Решетников

Бивши генерали няма. Ярък пример е Леонид Решетников, генерал-лейтенант, в запаса, от Службата за външно разузнаване, сега – началник на уникалния Руски институт за стратегически изследования, чийто учередител е самият президент на Русия. Можете да си представите, на какво ниво се изучават препоръките на анализаторите от този институт.

- Ние работим по задания от Администрацията на президента, но и по собствени инициативи. В щата си имаме 210 специалисти, с широка гама специалности... 

Леонид Петрович, вие сте бивши разузнавач, а значи сте знаещ човек. Доколко са верни конспиративните теории за световно правителство? Има например теория, че зад всичко случващо се в Русия стоят Рокфелови и Ротшилдови, които се борят едни с други. Едните ни устроили революцията 1917-та година, а другите – перестройката… (Г.С: Споменатите еврейски, банкерски фамилии са от един "отбор", но главни сред тях, несъмнено са Ротшилдови! А съперничествата им, или са измислени, или заблуждаващи.)

- Когато се отнасят иронично към теориите за заговори, аз им казвам: «Слушайте, в цялата световна история, всичко е заговори!». Не си струва да се взираме само в две фамилии, но има влиятелни хора, които се опитват да направят света по-управляем. Унищтожават националните държави, а сега се заеха с Европа. Аз считам този поток бежанци за много съмнителен – той е организиран изкуствено. Погледнете само, какви са хората в колоните – млади момчета, до 30 годишни и яки мъже! И това не е случайно. Явно, на Европа тепърва и предстоят весели дни.

- Но кои са тези влиятелни хора?

- Финансисти, промишленици, ръководители на транснационалните (Г.С: еврейски) корпорации. Хора без националност, космополити (Г.С: евреи). И то много идейни, каквито са били нашите болшевики или френските революционери, и това трябва да се има предвид, за да се разберат мотивите им. Даже печалбите за тях не са главното. И ако за мен идеята е Христос, за тях е Антихрист.

- Как така? Нима те отслужват «черна меса»?!

- Възможн е някои да служат, макар и да не е задължително. Важното е, че те се стараят да разрушат традиционния свят, отношенията и ценностите. Те съзнателно се борят с Бога.
У нас в страната мнозина наричат себе си атеисти, но в действителност не са такива. В храм не ходят, но имат, както се казва, страх Божий, и не считат, че всичко им е позволено. А онези считат!
Човекът е над всичко, той управлява света и космоса, но, разбира се, не всички, а избраните, за каквито те се мислят и към които се причисляват. И Бог не им е началник. Всичките злобни и отрицателни персонажи на световната сцена, за последните триста-четиристотин години, са дело на тези сили.

- Има и такава версия, че за всичките неприятности в света стои Англия.

- Навярно има частица истина и в това. Много мърсотия тръгна именно от там. Първи се отличили, като отсекли главата на краля. Първи се отрекли от църквата и създали своя, англиканска, заради похотите на друг крал, Хенриха VIII, за да може да се ожени за любовницата си. От там са и всевъзможните тайни общества, и много друго. Бившата им колония САЩ доста е понесла. Но рабатата сега не е в страните. Аз съм уверен, че и демократът Обама, и републиканецът Буш-младши са патриоти на своята страна, и даже са вярващи (да, - вярват в дявола! Г.С). Но хората, чиито интереси те представляват, плюят на интересите на САЩ. Ако им се стори, че тази световна тояга САЩ, вече не е ефективна, те лесно ще я счупят, и заради своите интереси ще принасат в жертва интересите на САЩ.

- Кои влизат в това антихристиянско Политбюро?

- Те са в сянка. Знаете ли, на мен ми се е налагало да се срещам с хора и фамилии, които никога няма да видите в списъка Форбс, но състоянията им се изчисляват в стотици миллиарди, Бил Гейтс, в сравнение с тях е хлапе. И с тези, които са в сянка, е трудно да се бориш. Остава ни само честно, смело и последователно да защитаваме своите принципи, своята страна. И ние задължително ще победим!

Михаил ПАНЮКОВ

http://novorus.info/news/analytics/40964-rusofoby-proderzhatsya-na-ukraine-esche-maksimum-20-let.html

извадка
Превод, Григор Симов
, grigorsimov.blog.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!