Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Здравословно отслабване: Британка разкри тайната си

Здравословно отслабване

Британка разкри как е успяла да свали повече от 130 килограма, вижте тайната й за здравословно отслабване

Истории за успешно и здравословно отслабване има много, но историята на Джени Хюдек със сигурност е най-вдъхновяващата. Медицинската сестра от Англия успява да намали теглото си драстично и от 130 килограма да стане стройна и елегантна дама.

Джени от години имала проблеми с теглото, но в края на 2013 г. постъпила в болница заради проблем с дишането. Тогава за първи път осъзнала, коя е най-голямата грешка, която е правила при своите диети — вместо да отслабва заради здравето, се опитвала да свали килограмите само заради външния си вид.

Тя смята, че именно това е причината, поради която саботирала процеса на отслабване. Едва когато осъзнала, че дебелината вреди най-вече на нейното здраве, тя взела твърдо решение за промяна на начина си на живот и хранене. Джени е убедена, че именно вътрешната нагласа помага за здравословно отслабване и мотивира хората. И че здравето трябва да е основната и единствена цел, на всички хора, които се борят с килограмите си.

„Започнах да тренирам у дома с приятелка. Бях в толкова лоша форма, че след първата тренировка не можех да се движа пет дни. Продължихме да се упражняваме, а след всяка тренировка времето на възстановяване беше по-кратко“, искрено признава Джени.

Разбира се, променила и диетата си, която се състояла предимно от пици, хляб, тестени изделия и бързи храни. Решила да изхвърли полуготовите фабрикати и да ги замени с пресни хранителни стоки. Спряла да пие газирани напитки, вместо тях започнала да пие вода и чайове. Предварително е планирала менюто с всички ястия, за да пести време и благодарение на това никога не чувствала глад. „Важно е единствено здравословното отслабване, това е плана, към който се придържам“, споделя Джени.

Благодарение на своето постоянство и упоритост тя успяла да пребори излишните килограми. А фактът, че се стараела да прилага здравословно отслабване не за външния си вид, а заради себе си й помогнал завинаги да се освободи от излишното тегло. /razkritia.com/

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!