Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Плевнелиев: „Дойде момента ние да освободим руския народ“ [Хумористично]

"Ние искаме да дадем възможност на руския народ да постигне това, което постигнахме самите ние за 25 години демокрация"

Обама награждава Плевнелиев за освобождението на Русияколаж : Георги Динев, burgas-podlupa.com

Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!? ~ Или частна теория на НЕвероятностите!

Публикуваме със съкращения интервюто на българският президент Плевнелиев, дадено за английския седмичник „The Observer“ , по повод растящото напрежение между НАТО и Русия, и ролята на България в този процес:

– Г-н президент, как се чувствате като президент на страна, чиито граждани са с явно русофилски уклон, но която в същото време е член на НАТО, още повече, че ви определят и като един от „ястребите“ поддържащ безкомпромисна позиция по отношение действията на Русия. И как приемате това определение „ястреб“?

– Честно казано това определение ме ласкае и го приемам като признание за моите качества, воля и кураж да отстоявам правилната позиция в този наистина напрегнат момент от историята на човешката цивилизация. Що се отнася до това, че голяма част от българските граждани симпатизират на Русия, то по-точно би било да се каже, че те симпатизират не толкова на държавата Русия и нейният апарат, колкото на обикновеният руски народ, а това по никакъв начин не влиза в конфликт с членството ни в НАТО, самият аз също се определям като русофил и се надявам, че действията ми ще допирнесат за благоденствието на руските граждани. Ние българите имаме един вековен дълг към руският народ, а именно Освобождението, което те са ни дали и днес имаме възможност да изплатим този дълг, като застанем начело на готвената освободителна война срещу Русия, и то не дори срещу самата държава Русия и руският народ, а срещу нейния държавно-олигархичен апарат.

Да, аз смятам, че ние сме длъжни да застанем начело на тази война и да освободим руския народ от неговите олигарси, окупирали даржавната власт и посягащи към суверенитета на другите съседни тям държави. За всички българи ще бъде признание, ако тази надявам се последна война, бъде записана в историята като Българо-Руската освободителна война. Ние искаме да дадем възможност на руския народ да постигне това, което постигнахме самите ние за 25 години демокрация и което на руските граждани е отказано от техните управници.

Днес България е демократична и правова държава, ние не допуснахме да станем олигархична пост-комунстическа държава, която да се гаври с понятието капитализъм и ценността – демокрация.

Днес в България няма нито един човек, който да може да се нарече олигарх и който да не може да докаже откъде са му доходите.

Плевнелиев комунист интернационалист с главните поддръжници на комунизма в света

Днес в България няма нито един демократично избран политик, проспериращ бизнесмен или банкер, който да не е членувал в БКП и ДС и да не е високо оценен от САЩ и другите демократизирани от тях страни и преназначен да служи на идеите на един по-добър Нов световен ред. Всъщност, Великата октомврийска социалистическа револючия, бе опит на САЩ и Германия да демократизират царска Русия и да я приобщят към Новия световен ред на истинския комунизъм както бе предвиден от неговите истински създатели, но това е друга тема и не е нужно да я коментираме тук, не е демократично, нали ме разбирате.

Днес българите са членове на ЕС и получават европейско зплащане.

Днес българите ходят да харчат парите си в чужбина, да учат в чужбина и да реализират своите способности в чужбина.

Днес България е просперираща държава, приета за равноправен член в най-престижните международни организации.

Днес 25 години след падането на комунистическия режим, няма българин, които да е принуден да работи за мизерно заплащане, което да осигурява само неговото примитивно оцеляване, както беше едно време.

Днес няма българин, който да не може да си плати тока, водата и парното, и който след като ги плати да няма пари за друго, това са сцени от миналото.

Днес България просперира, а броят на българските граждани се увеличава, като голям процент от това се дължи на ромите, които вече са успешно интегрирани в българското общество, защото интеграцията е да приемеш човека такъв какъвто е, а не да се правиш на бог и да го притискаш да бъде твой образ и подобие.

Интеграция означава да дадеш възможност на човека да бъде себе си, без ограничения, без норми, без предразсъдъци. Именно това ние искаме да дадем и на братския руски народ и затова ние сме готови да се бием за неговата свобода, ние желаем щото руският народ да постигне благоденствието на българския народ, но поради твърдоглавието на техните управници, това не може да бъде постигнато по мирен път.

– След това което казахте, аз нямам повече въпроси. Благодаря ви, господин президент.

Бъзикилийкс – Истината такава, каквато можеше да бъде!? ~ Или частна теория на НЕвероятностите!

https://neverojatno.wordpress.com/2015/03/26/plevnelieеv/

 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!