Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко, спри да лъжеш!

борисов

Бойко, спри да лъжеш, че колкото повече затваряме границите си, толкова повече натиска върху тях се увеличава. Унгария показа, че затварянето на границата с ограда, охрана и необходимите силови мерки дава абсолютен резултат. Никакви нелегални имигранти, уж бежанци, вече не влизат в Унгария. Нелегалните имигранти тръгнаха с подвити опашки към държавите, които са готови да бъдат претопени от миграционния ураган и да останат само в историята.

Бойко, ти вече сам призна, че 10 милиона имигранти могат да влязат от Турция в България. Общество.нет от години предупреждава какво се задава. На 1 май излезе статията, че скоро в Турция ще има 20 милионаараби, африканци и азиатци мюсюлмани, готови да щурмуват българската граница по суша и море. Вместо веднага да изградиш ограда по цялата граница с Турция, да осигуриш въоръжена охрана и да обявиш, че България спира приема на нелегални имигранти като бежанци поради заплахи за националната сигурност, ти лъжеше, че нахлуващите бягат от ятаган, какъвто над главата им в Турция не виси.

Голямата лъжа за бягащите от война беше разкрита от Общество.нет още на 12.09.2013 година.

Политологът Калоян Методиев призова за строеж на ограда по граница, още през 2010 година.

Ти беше призован, още на 27 януари 2015, да обявиш, че България спира приема на нелегални имигранти като бежанци.

Не забравяй, че отмени взето решение за изграждане на ограда по границата още през 2012 година.

Ако не приложиш веднага унгарската политика и допуснеш заселването на България с милиони нелегални имигранти мюсюлмани ще останеш в историята като унищожителят на българската държава.

Borisov Merkel

Възмутеният гражданин, Общество.нет 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!