Следвайте "Буднаера" в Телеграм

За 6 минути НОВО РУСКО ОРЪЖИЕ изчисти три блока пълни с ислямисти в покрайнините Дамаск - ВИДЕО

Дали това ще се понрави на САЩ и НАТО можем само да гадаем...

Ново руско оръжие

Руските специални части, които от 1 седмица са в Сирия се справиха с лекота с една от задачите поставени им от президента Владимир Путин. Те само за 6 минути успяха да изпепелят три блока в покрайнините на столицата Дамаск, пълни с ислямисти, съобщиха от сайта asialive.info.

Системата за изхвърляне на втечнен триплазмен огън бе предшестван от силен обстрел с тресиращи снаряди на артилерията по позициите на ИД. Нито един от джихадистите не е успял да се спаси, преброихме 64 трупа, 29 от тях овъглени.

Целта на Башар Асад е да сложи край на бойните действия от страна на черните знамена, допълват от медията. /7plus7.net/

Дали това ще се понрави на САЩ и НАТО можем само да гадаем...

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

САЩ създадоха комунизма в Русия, а след това и в Китай, издигайки на власт Мао Дзедун, осъществил най-големия геноцид в историята (Видео)

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!