Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Турци и кюрди си спретнаха "интеграция" във Франкфурт - Ангела Меркел: Немският мултикултурализм "напълно се провали"(ВИДЕО)


http://www.barenakedislam.com/2015/01/05/germany-todays-anti-islamization-pegida-rallies-were-the-largest-so-far-over-30000/

Сблъсъци възникнаха между турци и кюрди в германския град Франкфурт. Най-големият град на провинция Хесен беше окървавен след демонстрация на 1000 турски националисти, които протестираха срещу забранената Кюрдска работническа партия (ПКК), съобщава Блиц позовавайки се на breitbart.com.

Около 1000 турци се събраха на централната гара в града, за да изразят подкрепа към турската държава в борбата й с ПКК.

Привърженици на кюрдската партия, заедно с германски и турски антифашистки активисти, влязоха в конфликт с тях, който прерасна в... вижте видеото.

Противниците използвали всичко, което си били подготвили, за да убедят опонентите. Кюрдските контрадемонстранти също се оказали подготвени. В резултат на интеграционните аргументи един шофьор на такси се оплакал, че колата му е напълно смачкана.

Ангела Меркел: Немският мултикултурализм "напълно се провали"

Наложило се да се намеси полицията, която използвала сълзотворен газ и лютив спрей, за да спре силовите дискусии. Това обаче не се оказало лесна задача, тъй като опонентите се гонели по улиците и подновявали диспутите си с нови аргументи. Десетки загубили споровете, а над 50 са били арестувани.

Видеото с кадрите от силовите дускусии се появи в същия ден, в който Германия обяви, че ще разположи 4000 военни, които да помагат в овладяването на новата бежанска вълна от над 40 000 души.

Кадри от силовите дуспути:

Ангела Меркел: Немският мултикултурализм "напълно се провали"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!