Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адресирано до медиите: Българите са истинските бежанци

санаториума в Павел баня

Всеки ден ревете за навлеците, които влизат у нас и които манипулативно наричате бежанци. Сега да покажем, как живеем ние българите. Снимките са от санаториума в Павел баня.

Баня няма – една тоалетна с добавен душ. Друг душ няма в цялата сграда, дори при ваните. Мизерия, мръсотия, развалина – това е сградата.

Финансиране от държавата няма и след 2 години и уредите, които се използват за лечение, ще са негодни – те не са в по-добро състояние от сградата. При такива мизерни условия търсим лек за да можем да работим за жалките си заплати. Но това вас не ви вълнува. Българите се гърчим от недоимък и болка, всеки 18-годишен мисли само за чужбина, а майки ежечасно ронят сълзи за децата и внуците си, които не са виждали от…

На БТВ, Нова тв и останалите „български“ медии никога не им е пукало за българите. То, не бяха кампании за събиране на пари за навлеците, то не беше чудо. А за българите?! Кога ще има кампании за българите, кога ние ще бъдем признати за хора???!!! Всички поликлиники, болници, санаториуми са като бежански лагери. Млади и стари се гърчим, когато се нуждаем от скъпо лечение, понеже нямаме пари за него. Просто чакаме смъртта, съсипвайки психиката на близките си, не можейки да издържат на гледката и страданията ни.

Понякога става въпрос за 200 лв на месец, но при 300 лв заплата или 200 лв пенсия дори тях не можем да си позволим. Във всеки център за рехабилитация е, пълно с дечица с целебрална парализа. Имат нужда от всекидневни специални грижи, но трябва някой да ги заведе, а мама и тати трябва да изкарват пари, там кинезотерапевтът е само един или максимум двама и работят с няколко деца едновременно, в същото време с възрастни, други слагат пак в същото време на апарати.

Кино, театър, спортна изява са нещо отдавна забравено за много българи - нямат пари за билет. На почивка не са ходили от 20 г... А навлеците са в прясно санирани и боядисани сгради, с нови мебели, с хладилници и климатици... Когато българите ходят в Германия, още на летището им се задават въпроси от рода: „За кой път идваш в Германия, колко пари носиш в себе си, защо идваш…“ Разпитват ги, като престъпници. Защото спазват установените обществени норми и закони в дадената държава, защото не налагат наши разбирания, защото не са носители на неевропейска култура, защото знаят езика, защото няма да искат да променят порядките и да искат да се съобразяват с тях???!!!

Но, дойде ли, икономически емигрант, той неминуемо е бежанец. Защо тези неевропейци са бежанци, а ние сме просто имигранти???!!! Два милиона прокудени българи от продажните управници и медиите, работещи срещу българския народ, нито веднъж не сте ги нарекли бежанци. Те какви са???!!! Хубаво вижте как живеем! Ние сме бежанци и в чужбина, и в собствената си родина…

Подменят ни историята, подменят ни и генофонда. И вие се радвате на това. Що за продажни уроди сте се събрали в медиите!!! А, бе нали уж войните бяха за демокрация в Близкия изток и северна Африка?! Е, видяха, че диваците не могат да живеят при демокрация и вместо да ги научат, решиха да оставят диваците да учат нас да живеем, като тях. Само, че всичко беше планирано.

Някои хора си бяха направили прекрасно сметките. Знаеха, че ислямските страни не могат да бъдат модернизирани по европейски. Че животът там е коренно различен от този в Европа и е силно зависим от религията им. И тия сметкаджии никога и не са искали да ги променят. Просто трябваше да се разбягат мюсюлманите. Да плъзнат в Европа. И сега нагло ни убеждават, че понеже диваците не се променят, то ние европейците трябва да се променим заради тях.

Тоест, вместо те да се впишат в нашите представи за общество, то ние трябвало да се впишем в техните, щото Аллах на тях не им позволявал да се променят. И защото сметкаджиите не са включили в сметките си диваците да се променят. Това би, объркало сметките им. Това е, како израза: "Ако планината не отиде при Мохамед, то Мохамед ще отиде при планината."

Тоест ние никога няма да отидем там да ни ислямизират, затова те идват при нас, за да ни ислямизират. Това е целта. Стига заблуди, стига глупости и лъжи за бягане от войни. Войната е, само предтекст за идването на огромни мюсюлмански орди в Европа. Кадафи са радва от гроба. Думите му се сбъднаха, че след смъртта му ще последва смъртта на Европа и неговите хора ще дойдат и ще я превземат. Ислямският свят не позволява свобода.

И дивакът като види, че няма здрава ръка, прави каквото иска. Що не хвърляха храна, когато бяха т.н. диктаторски режими?! Не знам как е в исляма, но в християнството хвърлянето на храна е грях. Би трябвало и в исляма да е така. А тия паразити я хвърлят. Хвърлят това, което за нас е лукс. И от мен се иска да им съчувствам!!!

http://spodeli.eu/adresirano-do-mediite-balgarite-sa-istinskite-bezhantsi-articles-1697.html

Immigrants throw away food supplies in Hungary.The real refugess are kids , women and older people not the men of fighting age.See for yourself what they are doing.

Posted by Roger Frederick on Friday, 4 September 2015

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!