Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БРАВО! Българин изобрети УНИКАЛЕН часовник, който превежда!

Владимир Ичевски създаде нещо велико! БЪЛГАРСКИЯТ УМ изобрети часовник, който може да превежда. Идеята му датира от преди 20 години. Лека-полека започва да разработва софтуер, който да разчита изображения.

Първо създава устройството под формата на писалка през 2007 година. Сега го представя като ръчен часовник, който може да е много полезен в ежедневието. Устройството превежда текст от електронни устройства като телефони, четци и таблети, но и от нормална хартия. Големината е като на нормален ръчен часовник. Разполага с подвижна камера, с която да заснемате всички неясни думи.

ИНОВАТИВНОТО Е, ЧЕ НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ БУТОНИ! Благодарение на няколко лесни жеста управлявате устройството. Постигате много, без да хабите излишни усилия.

Изобретателят ще разширява функционалностите на часовника си.

Ически споменава, че преговаря с големи фирми, които да му помогнат с разработката, най-вече под формата на финансиране.

Благодарение на системите за crowdfunding, Ичевски ЩЕ ПРЕОДОЛЕЕ МЪРЗЕЛА НА ВЛАСТТА, ЛИПСАТА НА СТИМУЛ И ИНИЦИАТИВА ЗА РАЗВИТИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧЕНИ И ИЗОБРЕТАТЕЛИ! Чрез предварителни поръчки, той ще събере нужното, за да започне поне в малък мащаб. ЗА КАКВО НИ Е ЗАПАДА КАТО ИМАМЕ ТАКИВА ВЕЛИКИ УМОВЕ?

spodeli.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!