Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Европа се организира смяна на населението?!

бежанци

Вече всички достатъчно информирани хора знаят, че има глобален план за смяна на коренното население на цяла Европа с мюсюлмани от Третия свят.

Европейският Титаник бавно потъва след организирания сблъсък с миграционния айсберг. Но когато водата започне да пълни каютите, всяка държава ще се спасява поединично. Думата солидарност ще остане само на хартиите на абсурдните политически документи на ЕС, в текстовете на  европейските регламенти и юридически бюрократични норми.

Предстоят чудовищни сътресения на европейско и световно равнище. Австралия прати военните кораби, спря всякакви нелегални емигранти и не дава никакви бежански статути.

Само в Европа се организира смяна на населението, а зависимият и заразен с либералната утопия политически псевдо елит успокоява пътниците на потъващия кораб, че всичко е под контрол.

За мотивите на организаторите на заселването, няма смисъл да се пише. Факт е, че те направиха безпрецедентна пропагандна кампания,  за да убеждават европейците, че са длъжни да приемат всички прииждащи от целия свят. И даже да вменяват чувство на вина, че не осигуряват достатъчно добри условия на нахлуващите. Кампанията се осъществяваше и се осъществява чрез големите медии, мрежа от финансирани организации и зависими политици. Този процес на поощрявана нелегална миграция ще унищожи първо малките страни, и особено тези с много слаба раждаемост като България.

Това не са бежанци, това е преселение на народите. Аз не съм против тях, но едно голямо НО. Това са предимно мюсюлмани.  И като дойдат в цивилизована, просперираща, свободна Европа какво искат? Искат си техните закони, искат отново минарета. Искат всички с бурки, фесове и забрадки. И всички западняци, видите ли, трябва да ги издържат. Правят си и собствена полиция. „Шериатската полиция“ носи оранжеви жилетки със светлоотразителни знаци. Те патрулират по улиците на Вупертал край барове, казина, нощни клубове, водят беседи с техните посетители и им предлагат да се откажат от алкохола и цигарите и да следват каноничните норми на исляма.

Обвиняват български граничари, че са изпълнили задължението си да не пускат нелегално проникване и са употребили сила срещу нахални нарушители. Прозира очевидният план България по най – бързия начин да се напълни с мюсюлмани от Близкия изток, Средна Азия и Африка, и отново да се отвори коридорът за безпрепятствено преселение. Всеки разумен човек може да прецени, че ако това се случи, в кратки срокове новодошлите мюсюлмани, заедно с голям процент от българските турци, радикализирани помаци и ислямизирани цигани,  ще станат най-голямата избирателна база у нас.   Турция вече възроди амбициите да възобнови Османската империя. 

Автор: Voodoo, 24 часа /mejdu-redovete.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!