Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ заставя Европа да приема "бежанци" от Азия и Африка - Меркел предупреди за разпад на Шенген

Световната юдейска мафия наводнява Европа с имигранти от Азия и Африка. Това се прави с цел в нужният момент, да се подмени изцяло бялото население на Европа. Руснаците ехидно се смеят: След като не искат руско говорещи в ЕС, нека сега да интегрират араби и азиатци ...

Апокалиптичните предсказания постъпено започват да се сбъдват, а именно тази година обществеността в ЕС се оказа потресена от картината на масовата гибел на бежанци /имигранти/ опитвайки се през Средиземно море да достигнат лелеяната Европа.

Само през 2014 година Европа прие 180 хил. човека, проникнали в нея незаконно. Главният въпрос е, как да се разпределят 625 920 имигранта, които вече се намират на територията на ЕС и са подали заявления за присвояване на статута бежанец. Планира се да се заселят в цялата територия на ЕС /тоест във всяка държава по 50 хил./ като, по думите на експертите, така няма да се решат всички затруднения.

Проблемът безусловно е колосален. Неговите мащаби през последната година станаха очевадни, което е свързано не само с големия поток от сирийски бежанци, но и на имигранти от Африкански държави, от държави в Близкия Изток и не само. Европа също се сблъска с притока на имигранти от балканския регион и даже от няколко държави от Далечния Изток. Основните проблеми, обаче, не се коренят в климата, а в социално-икономическата интеграция на имигрантите. Защото те се нуждаят от всичко. Нямат работа, нямат жилища, не знаят езици, не познават социалната система на дадената държава, в която са "акостирали", нямат представа за начина на образование и спазване на минимални здраве осигурителни мерки. Те не знаят къде да отидат и кои може да им помогне да се социализират, а обществото от европейци не ги информира. Единствено, получавайки статут на бежанец ги прави много щастливи.

В Западна Европа, само след около двадесет години ще има сериозни конфликти между аборигените и преселените от Азия и Африка. Това е неизбежно. Числото и влиянието на мюсюлманите на Запад бързо расте. След десет години във Франция, в Дания, в Белгия, във Великобритания те ще започнат да получават политическа власт, влияние в парламенти и правителствата. Те ще започнат да предявяват все по-екстремални нужди, които ще доведат до поляризация на обществото. Аборигените ще се постараят да се съпротивляват на тези процеси и ще се появят кървави конфликти, с течение на времето това ще застраши икономическото развитие. Това ще застраши и самият Евросъюз. /spodeli.eu/

Меркел предупреди за разпад на Шенген


/КРОСС/ Германският канцлер Ангела Меркел предупреди, че ако страните от Европейския съюз не успеят да се разберат за справедливо разпределение на бежанците, Шенгенското споразумение ще бъде поставено под въпрос.

"Ако не се договорим за справедливо разпределение на бежанците, Шенгенското споразумение ще бъде поставено под въпрос", каза тя.
Меркел призова всички страни членки, без изключение, да направят повече за приемането на бежанци и нарече ситуацията неудовлетворителна.

„Европа трябва да действа като едно цяло и нейните държави трябва да споделят отговорността за бежанците, които търсят убежище", каза канцлерът.

По-рано беше съобщено, че министър-председателите на Словакия, Полша, Унгария и Чехия ще се срещнат по-късно тази седмица, за да обсъдят влошаващата се ситуация с мигрантите. /cross.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!