Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво донасят Ротшилдови в ЕС : "90% от мигрантите от Азия са млади мъже" - Тяхната доставка в ЕС се финансира от организациите на Ротшилдови

СКОПИЕ, август 29, 2015 г., 10:21 - REGNUM Политологът от Скопие Миленко Неделковски счита за подозрително, че 90% от мигрантите, които идват в Македония и Сърбия, са мъже. За това съобщава сръбското издание "Курир".

Неделковски казва, че те идват от страни с традиционната култура, в която семействата не се изоставят. Той напомня, че Македония след края на войната между Сърбия и НАТО е станала център за прием на около 150 хиляди албанци, което напълно е изменило етническата структура на страната.

Неделковски подчертава, че наличието на голям брой млади хора сред мигрантите предизвикава подозрение, че сред тях може да се крият привърженици на "ислямската държава". Освен това изданието съобщава, че по данни на Граничната полиция на Сърбия, 90% от мигрантите от мюсюлмански страни декларират като рожден ден 1 януари на една и същата година. Документи, по които те да може да се проверат - няма. Налага се да се изпращат пръстови отпечатъци в Интерпол.

Отговорът отнема няколко месеца. Интерпол няма надеждна база данни за Азия и Африка, особено в страните, в които има война.

В същото време, "Курир" съобщи, че миграционните потоци в това направление са финансирани от правозащитни организации на Ротшилдови и уточнява, че цената на доставката до Европа през морето е 3 - 3,5 хиляди евро, а до конкретна страна от ЕС - 7 - 11000 евро.

Превод: Ваня Петрова

Что везут Ротшильды в ЕС: «90% мигрантов из Азии — молодые мужчины»

AUSTRIJSKI MEDIJI: ROTŠILD POKRENUO SEOBU MIGRANATA Sve izbeglice dobile po 11.000 evra! 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!