Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тя накара приятеля си да се отърве от кучето. Той публикува следната тежка обява

тъжно куче

Тази история ще ви остави поразени! Изчетете до край и споделете!

Не всеки човек обича животните. Един не може да живее без домашен любимец, а друг има непоносимост към всякакъв вид животинки, навъртащи се в дома. Именно с човек от втория тип се е сблъскал млад мъж...

Когато се среща с момичето, младежът дори и не подозира каква ненавист ще развие новата му приятелка към неговото куче Джеси.

В един слънчев ден момичето поставя категоричен ултиматум на приятеля си: „Или кучето или аз!“ Стопанинът на женското животинче е принуден да се отърве от домашния си любимец, за да запази приятелката си. След като помислил, той пуска следната обява в интернет:

„Приятелката ми не харесва домашната ми любимнка Джеси. За това се налага да и намеря нов дом. Тя е чистокръвна, с добри гени и живя с мен 4 години.

Тя е игрива, но не е от най-послушните. Има капризни нокти козина, които изискват доста сериозни грижи. Много обича да се грижат за нея и да я глезят непрестанно. Не спи много и вдига доста шум през нощта, но спи дълбоко, когато аз работя.

Храни се с всичко, което е скъпо и изключително качествено. НИКОГА няма да ви посрещне на входната врата и да ви се израдва след тежък работен ден и няма да ви дари с безкористна любов, дори и да се чувствате зле. Тя не хапе, но лесно може да ви спретне неприятна интрига, без да се усетите!

Именно поради тези причини, призовавам всеки, който проявява интерес към моята 28-годишна, егоистична, злобна и меркантилна приятелка, да идва да я взима час по-скоро, защото аз и кучето ми Джеси искаме да се разкара от дома ни СПЕШНО!“

Източник: http://bradva.bg// shoknovini.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!