Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Европа без граници?!? Тома Томов ми каза, че до десет години Америка ще воюва със Европа. 
Не му повярвах. Днес Америка стреля с човешки торпеда по Стария континент...

ЕС

Автор Мартин Карбовски

На границата с Гърция, Кулата - камион войници, пълно бойно снаряжение. Понеже не вярвам в суверенитета на родината си, търся номера на камиона. Военен автомобил, наши са, български.

Когато говорихме за Европа, само преди десет години, говорехме за правила. Принципи, съдържание, логика. Политическа логика. 
А днес Европа няма граница. Има камион войници, които са заради медиите там.

Няма да спрат никого, ясно е. А на шенгенската граница при влизане в Унгария, не рядко връщат хора с български паспорти.
Правилата за българите в Шенген са далеч по-строги от правилата за всеки брадат фен на шериата.

Това ли ви е Европа?! Европа без граници?! Ама наистина без граници.

Какво ще стане, ако отчаяни руснаци започнат да напъват границата си с европейска Финландия? Някаква идея за реципрочност?!

Днес 40 хиляди, предимно мъже, минават граница след граница, от юг на север, въоръжени с мобилни телефони. Смартфони. Ако се замислите сериозно ще усетите колко страшно може да е това. И как ще продължи.
Знаете ли защо не напират към България, а продължават на  север? Защото вече сме завладяни. Тук няма какво да правят. Тука вече е тяхно, но не го казват по телевизията.

Преди време Тома Томов, последният мислещ човек наоколо, ми каза, че до десет години Америка ще воюва със Европа. 
Не му повярвах.

Днес Америка стреля с човешки торпеда по Стария континент. Причинява на Европа това, което никога няма да позволи на своя територия.
Перфидна война.

Отвратителната арабска пролет, написах аз преди време, ще се превърне в европейска зима. Как изглежда европейската зима? Като катун. Дали знаят българските политици как изглежда един катун? Защото американците разбраха кое е правилното оръжие срещу нас. Катунът. Катунът е квинтесенция и резултат на нашата търпимост и толерантна слабост, родена от безродие и мързел. Не от принципи.

Чрез човечност на думи към разпад на дела.
Разпадаме се. Човечно се разпадаме.


Това не е моята Европа, разбърквана като капучино от невидима ръка. 
Това е зловещо заради нас и заради сирийците, и другите.
Това не е моята Европа. В моята Европа Северът не е надменен и хладен към разпадащия се Юг.
Моята Европа не е плацдарм. Не беше разграден двор. Не беше неолиберален експеримент, в който пляскаме с ръце на собствената си демографска екзекуция. Не беше супермаркет, в който всеки взима и излиза, а теб те държат като заложник да платиш сметката. 
И най-важното : не беше квоти за мюсюлмани на всяка една държавна територия. Това е абсурд, лудост и буре, пълно с мръсни атомни бомби, не с барут.

Как сте, юнаци, ще платите ли? Виждам, че плащате в момента.
Съдбата на страхливите е да изгубят земята си. Ако сте останали,  поне малко мъже наоколо, трявба да виете. Да виете срещу смъртта на Светлината и изгубената Европа. Но вие сте мъже, колкото за трима пребити циганина.

За повече - останете си толерантни./lentata.com/

Австрийски медии: САЩ финансират бежанските кораби към Европа - Юнкер критикува европейските правителства, които не взимат имигранти...

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!