Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Невероятни методи за спешна енергийна самопомощ!

всичко е енергия

Скандали, кавги, лоши думи, казани от познати или непознати, проклятия – всичко това не само може да отнеме от силата ни, или да развали настроението ни, но може и да ни разболее

В такива моменти човек може да получи доза негативна енергия, която да се отрази на самочувствието и да влоши здравето му, а в бъдеще да се превърне и в сериозен проблем.

Може ли да се справите с това в домашни условия?

1. Ако сте имали неприятен разговор, ако чувствате умора и тежест – дръжте ръцете си под течаща вода. Тя ще отмие всичко лошо и ще отнесе негативната енергия в канала.

2. Думите носят не само смисъл (семантика), но също така и енергия. Ако чувате около себе си само лоши думи, лоши истории, ако колегите ви разказват случки с болести и други нещастия просто си кажете на ум: Не разбирам, не приемам и не осмислям нищо от казаното. То не достига до мен. Аз съм защитен.

3. Ако чувате обиди и псувни по свой адрес, не отговаряйте. Кажете си на ум:“Върнете се обратно.“

4. След тежък разговор и чувство на рязък спад на силите е възможно, и дори необходимо, да се използва ефекта на предаване на енергия. Намерете дърво или храст, хванете го с лявата ръка (лявата ръка при човека е излъчваща), визуализирайте това отрицателно чувство и го предайте на дървото. Не забравяйте накрая да благодарите.

Мислено избутайте отрицателната енергия през лявото рамо. Представете си как пада и отива някъде далеч. Кажете на себе си: „Вземи от мене всичко лошо и повече не се връщай!“ Достатъчно е да повтаряте това две или три минути, и ще усетите невероятна лекота.

5. Представете си, че побеждавате лошото и отрицателната енергия на мач или канадска борба. Визуализирайте победата няколко пъти и ще ви олекне.

Толкова е просто! Това са невероятните методи за спешна енергийна самопомощ. Не ги игнорирайте заради тяхната очевидна простота, а ги приложете, защото са доказано ефикасни.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!