Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Хотелиер нагло си загради плаж в Китен, пази руснаците от „заразните българи”

Чуждите гости щели да се сърдят, ако видели нашенци наоколо

плаж в Китен
Снимки: "Флагман"

Нагъл хотелиер загради Южния плаж в Китен в разгара на сезона. За това сигнализира читател на „Флагман”. Стоил Николаев отишъл на почивка в курорта със своята приятелка, но останал неприятно изненадан, след като се оказало, че за тях няма място на ивицата, дори и ако си платят плажните удоволствия като чадър и шезлонг.

Двамата били брутално изпъдени от едър бабаит въпреки огромното свободно пространство на изключителната държавна територия.

Николаев останал особено възмутен от поведението на „пазача“, който в прав текст му заявил, че не могат да лежат на това място, тъй като „руснаците се страхували да не плъзнат зарази“.

„През изминалата седмица бяхме на почивка с приятелката ми в Китен. Решихме да отидем на така нареченият Южен плаж. Забелязахме в едната част на плажа доста голямо свободно пространство. Настанихме се под един чадър и както обикновено, зачакахме да дойде служител, за да си платим чинно таксата от 6 лв.

Какво бе учудването ни обаче, когато дойде едър здравеняк, който с доста нагъл тон ни обясни, че трябва да напуснем. Попитах го защо, при положение че има толкова свободни места около нас и реално целият квадрат, както се вижда от снимките, е празен. Оказа се, че тази част на плажа била „запазена“ от местен хотелиер за руските му гости и те щели да се „сърдят“, ако видели българи да лежат на техния плаж. Притеснявали се да не плъзнат зарази, ако българи лежат на ТЕХНИЯ ПЛАЖ. Попитах го: „Ние да не сме прокажени“, а той още по-нагло ми каза веднага да се махаме.

Опитах се да обясня, че плажовете са изключителна държавна собственост и никой не може да си „запазва“ каквото и да било още по-малко чужди граждани, той започна да ме заплашва и да говори, че ще „видя какво ще стане, ако веднага не се махнем“ и т.н. Предпочетох да не се занимавам с разни дебили, тъй като се сетих за случая с възрастна женица на същия плаж. Тя беше изхвърлена като мръсно коте, защото е решила да отиде да почива на явно руското, а не българско Черноморие. Ето защо просто догодина ще съм един от стотиците хиляди българи отишли в Бодрум или Закинтос и ще оставя жалките, безмозъчни хотелиери да се чудят защо са фалирали?!?!?!?!?!“, пише възмутеният Стоил Николаев. /blitz.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!