Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Официално: 20% от бюджета ни за сигурност отиват за бежанци

От правителството съобщиха, че 20 % от целия бюджет за сектор сигурност в България отива за бежанци. Стряскащата информация беше обявена от вицепремиера Меглена Кунева по време на Международна конференция на Министерството на външните работи.

Това става на фона на ангажимент от България да приема допълнително още 500 нелегални имигранти влезли в Италия и Гърция.

Скандалното е, че от правителството признават, че в страната ни влизат 4-5 пъти повече имигранти от миналата година.

Кунева продължава да говори несвързани неща за ценности и интеграция. Съдете сами: „Бежанците в България идват от Сирия и имат своя диаспора. Политиката ни на интеграция е много важна. Все още има висока безработица, език, който не е много популярен. Трябва наистина да планираш живота си в следващите 10-15 години.

Това са актуални въпроси. Колкото повече територия населим с общи ценности, можем съответно и да разширяваме тази територия „, обяви Кунева.

Това, че казва, че имат диаспора е подготовката на българското общество за следващата новина: че са малцинство! Схващата ли логиката?

От правителството не коментират защо унгарците за 20 дни взимат решение и строят ограда, а тук години наред се говори и се пускат и издържат нелегални имигранти.

За едни има пари, храна, отопление, медицински грижи, а за други няма, може да се запита някой?

Общество.нет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!